Глава Lamborghini розкрив вихідну потужність наступника Huracan

Час читання: < 1 хв.
0
Глава Lamborghini розкрив вихідну потужність наступника Huracan

Lamborghini готується до презентації наступника Huracan , підтвердивши заміну атмосферного V10 на гібридний V8 з двома турбінами, здатним розвивати швидкість до 10 000 об/хв. У нещодавньому посту в соцмережах генеральний директор Lamborghini Стефан Вінкельман натякнув на приблизну потужність нового суперкара.

За його словами, новий двигун, поєднаний із гібридною системою та трьома електромоторами, видаватиме понад 900 CV (близько 888 кінських сил). Хоча це не остаточна цифра, вона дає уявлення про те, чого прагне Lamborghini і як вони планують уникнути конкуренції з більш потужним Revuelto .

Причина занепокоєння з приводу конкуренції з Revuelto полягає в тому, що базові показники нового V8 Temerario ( очікувана назва) близькі до показників V12 Revuelto . V12 Revuelto видає 814 кінських сил і 725 Нм крутного моменту, тоді як сукупна потужність досягає 1001 кінських сил.

Temerario завдяки високому граничному числу оборотів забезпечить зовсім інший характер водіння в порівнянні з Revuelto , використовуючи електромотори для заповнення крутного моменту нижче 4000 об/хв. Очікується, що офіційний дебют гібридного суперкара відбудеться пізніше цього року, і Lamborghini вже обіцяє справжній шедевр.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!