З’явилося перше зображення “зарядженого” хетчбека BMW М

Час читання: < 1 хв.
0
З'явилося перше зображення

Розсекречений “заряджений” хетчбек BMW M. Спортивний підрозділ BMW M опублікував поки що єдиний тизер майбутнього хот-хетчу 1-Series нового покоління – мабуть, “гаряча” версія дебютує одночасно зі стандартною моделлю. Однак поки невідомо, чи це буде повноцінна M-машина або модифікація M135i. Так чи інакше, глобальних змін зі зміною покоління 1-Series не передбачається: очікується, що новинка виявиться модернізованим варіантом актуальної першої серії.

BMW 1-Series у її нинішньому вигляді випускається з 2019 року, а в новому поколінні вона отримає позначення F70. Хетчбек зберіг відомий силует, причому у M-версії більш агресивний обвіс і компактний спойлер на кормі. А зміни в салоні, швидше за все, зведуть до оновленого мультимедійного комплексу. Підтверджено, що в основі моделі ляже та ж передньопривідна платформа, на якій базуються BMW X1, X2, MINI Cooper і Countryman.

Актуальний «заряджений» M135i xDrive комплектується дволітровим турбомотором потужністю 306 кінських сил і 450 Нм моменту, що крутить. Можна припустити, що в новому поколінні BMW M хот-хетч зможе кинути виклик Audi RS 3, в арсеналі якого 400 сил і 500 Нм.

Восени минулого року з’явилася інформація, що зі зміною покоління 1-Series буде в тій чи іншій мене електрифіковано. Стандартної моделі доведеться конкурувати з Audi A3 і Mercedes-Benz A-Class, а також преміальними машинами концерну Stellantis: DS 4 наступного покоління, ще не представленої Lancia Delta і, можливо, відродженої Alfa Romeo Giulietta.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!