Новий Nissan Sentra показали на перших зображеннях

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Nissan Sentra показали на перших зображеннях
Новий Nissan Sentra показали на перших зображеннях

Актуальне покоління 4-дверей Nissan Sentra з’явилося в 2019 році. Автомобіль якийсь час продавали навіть у Росії, але 2017-го вивели його з лінійки через низький попит.

Натомість у США та Китаї ця модель все ще у строю. І навіть готується до переходу у нову генерацію. Як вона виглядатиме днями продемонстрували дизайнери студії «SRK Designs».

На зображеннях автомобіль нагадує концепт-кар Nissan Evo, представлений у квітні цього року на автосалоні в Пекін.

Той був електромобілем, і, судячи з відсутності у нової Sentra як такої радіаторної решітки, цілком імовірно, що нова генерація цього седана може також виявитися чистим електрокаром.

Від шоу-кара зразка середини весни цього року новий Sentra відрізняється традиційнішим малюнком оптики, наявністю дверних ручок, яких у концепту Nissan не було, а також власних колісних дисків.

А ось про технічний бік такої машини поки що нічого невідомо. Актуальні Sentra комплектуються 2-літровим 4-циліндровим двигуном DOHC, який розвиває 149 кінських сил.

Автомобіль побудований на платформі CMF-C/D і є родичем таких моделей, як Nissan X-Trail, Qashqai, Renault Megane IV і навіть Mitsubishi Outlander.

За чутками, свіжа «Сентра» може побачити світ ближче до кінця 2025 року. Головними ринками збуту для неї залишаться США та КНР.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!