Позашляховик Mitsubishi Pajero Sport чекає кардинальні зміни

Час читання: 2 хв.
0

Минулого року компанія Mitsubishi опублікувала новий план розвитку бренду, в рамках якого для позашляховика Pajero Sport заплановано перехід у четверте покоління у 2025 році. У березні актуальна генерація цієї моделі пережила фінальний рестайлінг, який не вніс жодних серйозних корективів у її дизайн та оснащення. Але майбутня модель має виявитися помітним кроком уперед порівняно із застарілим позашляховиком.

Незалежний художник, відомий в автомобільному середовищі як Theottle, пофантазував щодо зовнішнього вигляду нового Pajero Sport, підготувавши свіжі рендерні зображення цієї популярної моделі Mitsubishi.

На думку дизайнера, у четвертому поколінні «Паджеро Спорт» чекає серйозна візуальна трансформація, в рамках якої автомобіль отримає квадратніший кузов з брутальними рисами.

Попереду на машину чекає поява вищої лінії капота, нового оформлення решітки радіатора, світлотехніки і бампера.

З боків і позаду позашляховик зміниться не менш кардинально, ніж у фронтальній частині, обзавівшись на 100-відсотків новими кузовними панелями, іншими ліхтарями та переробленими п’ятими дверима. Доповнять картину колісні диски нового дизайну і, напевно, оновлений інтер’єр, який на рендерах, до речі, не показали.

Очікується, що у четвертій генерації Pajero Sport збереже рамну конструкцію. Як платформа для позашляховика виступить база пікапа Mitsubishi L200 (він же Triton).

Під капотом машини використовуватиметься класичний ДВС, але згодом список версій Pajero Sport розширять появою у нього гібридної модифікації.

На прем’єру майбутнього конкурента Toyota Land Cruiser 250/Prado чекають на початку – середині 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!