Jeep Avenger 4xe отримав довгоочікувану позашляхову опцію

Час читання: < 1 хв.
0

22 травня Jeep представить Avenger 4xe – перший повнопривідний варіант субкомпактного кросовера Avenger, що продається за межами США. Позначення 4xe використовується для електрифікованих моделей з повним приводом, таких як Wrangler та Grand Cherokee, оснащених гібридними силовими установками.

Avenger дебютував наприкінці 2022 року як перший електричний автомобіль Jeep . Пізніше до лінійки приєдналися бензинові та м’якогібридні силові установки, але вони були тільки з переднім приводом. Новий Avenger 4xe , швидше за все, стане гібридом, хоча в концепті Avenger 4×4 2022 був представлений два електромотори і повний привід.

Очікується, що силова установка нового Avenger 4xe буде складатися з електромотора, що приводить в рух задні колеса, і доступного зараз бензинового двигуна – турбованого 1,2-літрового трициліндрового блоку потужністю 100 к.с., який приводить в рух передні колеса. Спільна робота цих моторів повинна забезпечити більшу загальну потужність автомобіля.

Реклама

Jeep Avenger побудований на модульній платформі CMP компанії Stellantis, яка використовується для субкомпактних та компактних автомобілів. Ця ж платформа застосовується у пов’язаних Alfa Romeo Junior та Fiat 600. Виробництво всіх трьох моделей ведеться на заводі в Тихи, Польща.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!