Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Час читання: < 1 хв.
0
Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця модель стане прощальною перед повним переходом бренду на виробництво електромобілів з 2025 року. F-Pace, вперше представлений у 2015 році на автосалоні в Детройті, став першим SUV компанії та знайшов своїх шанувальників, розійшовшись тиражем понад 328 000 одиниць.

На честь 90-річчя компанії та останнього року випуску F-Pace, Jaguar створила ювілейну модель, доступну для всіх існуючих версій, за винятком топової SVR. Спеціальна версія включає ряд візуальних і технічних поліпшень, таких як нові колеса, тоновані скла, панорамний дах і спортивні сидіння з контрастним рядком. Також до інтер’єру додані елементи з алюмінію, а унікальні шильдики підкреслюють спадщину моделі.

Jaguar вже почав продаж F-Pace 90th Anniversary Edition, і ця модель доступна в конфігураторі на офіційному сайті марки. Хоча точна вартість ювілейного пакета не вказана, очікується, що він значно збільшить стартову ціну базової моделі, яка починається з 57 000 доларів.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!