Новий Suzuki Swift здивував журналістів витратою палива

Час читання: < 1 хв.
0

Компанія Suzuki представила нове покоління свого хетчбека Swift наприкінці 2023 року. З того часу машина встигла з’явитися в Індії, а зараз готується вийти у продаж і в інших країнах. З переходом у нову генерацію 5-дверцята приміряла на себе новий двигун Suzuki, який здивував журналістів своєю економічністю.

Новому Swift дістався класичний бензиновий ДВЗ серії Z (індекс Z12E), що видає 80 кінських сил при 5700 обертів за хвилину і 112 Нм моменту, що крутить, при 4300 об/хв.

Реклама

Зв’язку мотору склала 5-ступінчаста механічна коробка передач або п’ятидіапазонний гідротрансформаторний «автомат», що не блищить своєю сучасністю, а значить і економічністю палива.

Втім, як з’ясувалося в ході перших живих тестів, про результати яких повідомив філіпінський офіс порталу Top Gear, новий Swift продемонстрував показники витрати пального, які журналісти назвали «надто хорошими, щоб вони були правдою».

За підрахунками випробувачів, в середньому на подолання 100 кілометрів шляху новий японський хетчбек витрачає 3,9-літра бензину, що виявилося краще за заявлені компанією паспортні характеристики на цілих 0,2-літри.

Ціни на новий Suzuki Swift в Індії починаються від 649 тисяч рупій, що еквівалентно сумі трохи дорожче за 300 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!