Опубліковано ексклюзивні рендери Audi A7 Avant

Час читання: < 1 хв.
0
Опубліковано ексклюзивні рендери Audi A7 Avant

Німецький автовиробник Audi має намір електрифікувати свою лінійку автомобілів. У 2026 році він перейде на випуск електрокарів. Незважаючи на це, кілька моделей з ДВС перебувають у розробці.

Вони будуть випущені під непарними номерами. Наприклад, новий універсал називатиметься Audi A7 Avant. Раніше німецький бренд використовував позначення A6 Avant. Нещодавно в мережі з’явилися шпигунські фото автомобіля в камуфляжі. Журналісти спеціалізованого видання Motor1 створили на їхній основі ексклюзивні рендери.

A7 Avant буде комплектуватися ширшій решіткою радіатора Singleframe із хромованими планками, тонкими світлодіодними фарами та великими повітрозабірниками. Дверні ручки універсала будуть висувними. Таке рішення позитивно позначиться на аеродинамічних характеристиках автомобіля.

Актуальні моделі A6 та A6 Avant пропонуються до придбання з бензиновими, дизельними та гібридними силовими установками. Моделі A7 та A7 Avant будуть оснащуватися новими агрегатами PHEV та «м’який гібрид». Першим на авторинку дебютує седан A7. Згодом Audi представить новий універсал A7 Avant.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!