Названо компанії які випускають найменш надійні автомобілі: з ними постійно якісь проблеми

0
179

Чим надійніший автомобіль, тим більше у нього шанувальників серед тих, хто цінує свій час та гроші і не бажає витрачати їх на постійне усунення тих чи інших несправностей. 

Журнал “Periodismodelmotor”, скориставшись дослідженням аналітів ” Consumer Reports “, назвав сім автомобільних компаній, які випускають “найламкіші” автомобілі в 2024 році. 

Mercedes

За інформацією Consumer Reports, власники машин цього штутгартського бренду стикаються з 218 проблемами на кожні 100 автомобілів. Це сильно контрастує з моделями цієї компанії з минулого, деякі з яких (наприклад, W124 і W221) вважалися практично неубиваемыми.

Ford

Надійність машин знаменитої американської марки оцінюється у 239 проблем на 100 випущених одиниць, що важко назвати визначним показником. Однією з «ламких» моделей у гамі компанії вважається популярний пікап F-150 з рейтингом прогнозованої надійності 41 бал зі 100.

Volvo

Не обійшлося в цьому антирейтингу без шведського автовиробника Volvo. Стверджується, що кожні 100 його машин припадає близько 245 поломок. Зате всі вони мають видатний рівень безпеки, що для багатьох не менш важливо, ніж надійність.

Tesla

Немає жодного бренду, який би зібрав більше ненависників, ніж Tesla. Компанію як хвалять, так і ненавидять. Причому останні роблять це, зокрема, через часті несправності.

Аналітики заявляють, що в середньому на кожні 100 випущених “Тесла” припадає близько 252 поломок. І більшість із них посідає системи допомоги водієві, і навіть інформаційно-розважальну систему.

Volkswagen

Німецький автогігант, який об’єднав безліч брендів, в тому числі: Audi, Bugatti, Bentley, Lamborghini і Ducati. Але якщо деякі його моделі, такі як Golf або Up! Чи є зразковими з погляду надійності, то загальна оцінка якості продукції компанії невисока. Підраховано, що кожні 100 машин VW припадає близько 267 несправностей.

Land Rover

Британські автомобілі мають сумнівну честь завжди бути на вершині списків найненадійніших машин на планеті. І це анти-ТОП не виняток.

Заявлено, що кожна сотня автомобілів Land Rover в середньому страждає від 268 поломок.

Audi

Замикає сімку компаній, що випускають “найламкіші” автомобілі, ще один німецький бренд. Інгольштадський автогігант, як правило, заслуговує на повагу за свою якість, але останнім часом багато моделей компанії починають втрачати властиву їм надійність.

Причому настільки, що саме Audi виявилася названою ненадійним брендом у 2024 році. За підрахунками аналітиків, на кожні 100 машин компанії, що зійшли з конвеєра, компанії реєструється в середньому 275 несправностей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!