На тестах знову помітили кросовер BMW X7 2022 модельного року (фото)

0
229

Зарубіжні видання опублікували фотографії з тестів оновленого кросовера BMW X7. Закамуфльований прототип баварського флагмана отримав ряд змін, найпомітнішим з яких стали передні фари, які тепер розташовані досить низько.

Тепер, коли люди починають звикати до нового дизайну фальшрадіаторної решітки, яка на найсучасніших автомобілях BMW приймає просто величезні розміри, преміальний автовиробник, можливо, планує ще одна радикальна косметична зміна. У помічених прототипів кросоверів BMW X8 і X7 можна було спостерігати нову компоновку передніх фар. 

У оновленій версії кросовера, головна оптика тепер знаходиться прямо під капотом. 

Це схоже на правду, принаймні, якщо припустити, що BMW навмисне вирішила оснастити саме цей прототип оновленого кросовера тимчасовими фарами, які розташовані нижче, ніж зазвичай. Адже такий крок вимагав би досить великих і бесмислнних витрат Створення переднього бампера, відповідного до цих фарам, тільки для прототипу зажадало б безглуздих витрат. Так що, ми схильні вважати, що нові LCI дійсно буде знаходиться значно нижче, ніж на нинішній версії моделі.

Крім фар, схоже, що оновлений X7 збереже свою велику фальшрадіаторну решітку і вона навіть не отримає нового зовнішнього вигляду, як це було з купе 4-й серії, “зарядженими” M3 і M4 і недавно представленому iX. Задня частина того, що здається прототипом M50i, також покрита камуфляжем, але ми не очікуємо, що зміни будуть такими ж радикальними, як ті, які заплановані для передньої частини флагманського кросовера.

Нинішній BMW X7 існує на ринку вже близько двох років. Оновлена версія моделі навряд чи дебютує в найближчим часом, тому ми, ймовірно, не побачимо її до кінця 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!