Ford готує нову торгову марку для Європи

Влітку минулого року ЗМІ писали про патент Ford на назву «Mondeo Evos». Тепер же зарубіжні джерела пишуть про нове ім'я «Stormtrak», призначеному для європейського ринку.

0
3253

Американська компанія Ford збирається запропонувати європейцям новий продукт, який може стати наступником Fusion / Mondeo. Як пише портал motor1.com з посиланням на FordAuthority, автовиробник планує запропонувати своїм клієнтам в Європі новий товарний знак Stormtrak. Чи буде це наступник актуального Mondeo або ж абсолютно нова модель, говорити поки рано – новий інформаційний привід ще не встиг обрости фактами. За прогнозами експертів, марка може працювати над піднесеним універсалом, який зможе конкурувати з Subaru Outback. Новинка може базуватися на платформі C2, що дозволяє експериментувати з різними трансмісіями, моторами (ДВС або гібриди), а також типами приводу.

Продавати майбутню новинку марка збирається в Америці і Європі, тому вельми переконливими здаються припущення експертів з приводу її моторної лінійки. 

Новому авто в якості базового пророкують полуторалітровий бензиновий турбомотор. Європейцям марка може запропонувати і дизельну версію з оптимізованим дволітровим двигуном EcoBlue. А ось гібридні модифікації можуть з’явитися на обох ринках. Дебют нової моделі, найімовірніше, варто чекати в 2021 році. На домашньому ринку універсал може вийти в якості моделі 2022 року, яка прийшла на зміну Fusion. У Європі новинка змінить Mondeo, S-Max і Galaxy.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!