“Евробляхери” готуються до французького сценарію в Україні

4
4280

Явдик Володимир, власник автомобіля Аlfa Romeo, написав:

«… Моя думка на сьогоднішній день! Я Явдик Володимир Іванович власник автомобіля alfa romeo 156 заявляю, що на сьогоднішній день я своє авто розмитнювати не буду, тому що ціна розмитнення становить 2500-3000 €, а таких коштів у мене немає.

Я вважаю, що я живу в Україні де середня зарплата становить 5000 грн., А розмитнити моє авто становитиме до 80 тіс.грн.це абсурд і вимагання.

Моя думка, що розмитнення в середньому Мале складати 15тіс.грн. (500 $). »

Чоловік з упевненістю заявив, що своє авто, придбане за кровні гроші на здасть, щоб його порізали або що:

«Заявляю, що я своє авто НЕ БУДУ-здавати на шрот, розбирати, або курити, а тим більше поліції не віддам, штраф 170 тис.грн. платити не збираюся, а буду їздити скільки захочу, з поліції захоче у мене забрати авто обіцяю зроблю все, щоб вам добре жилося ».

Він закликав своїх однодумців зпісатіся і зателефонувати, щоб організувати групу боротьби проти несправедливості в країні:

«Закликаю зі мною звязатись в приват, будемо створювати бандерівщину, непокору нинішній бандіцькій влади, в Києві, і в рідному місті Сколе. Терпець урвався, не можна жити за таку зарплату, не можна платити за комуналку, газ, світло, воду, набридло платити великі податки, набридло дивитися як крадуть і обкрадають державу, неможливо дивитися, як зараз одні жирують, а інші потребують, тарифи на проїзд неможливий, продукти дорогі, нас затиснули за повним, скільки можна терпіти ».

Чоловік заявив про намір боротися з владою, адже інших варіантів для простих українців не видно, вважає він:

«Я заявляю хто бажає об’єднатися, хто не боїться зараз відкрито стати зі мною стіна в стіну з владою Києва, Сколе, поліцією, судом і прокуратурою, пріеднюйтесь пишіть мені в приват, будемо збиратися, обговорювати, що нам далі робити, як жити, або ми влада, чи влада нас, більше так жити неможливо. На носі вибори, всі хто будуть балотуватися, і пройдуть нехай знають, що сила людей, які сьогодні прийдуть до них і запитають, звідки у вас все наявне добро … ».

Чоловік просив максимального репоста в соцмережах, щоб люди бачили, що у них є однодумці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!