Як вам нова версія купе Chrysler Imperial?

За допомогою графічного редактора, талановитий художник вирішив представити, як би могло виглядати американське купе Chrysler Imperial зразка 1972 року в наші дні.

0
593

В рамках цієї статті ми хотіли б поговорити про Chrysler Imperial. Цей масивний дводверний автомобіль виробництва американської компанії Chrysler був створений в 70-х роках минулого століття. Варто окремо відзначити, що це неймовірно неповоротка, незграбна машина – саме так кажуть ті, кому довелося посидіти за кермом Chrysler Imperial.

Подумати про те, як би могла виглядати нова версія великого купе Imperial в наші дні прийшло в голову художнику з YouTube-каналу The Sketch Monkey. Останнім часом він представляє багато «переробок» такого плану, хоча на цей раз він зазначає, що конкретно цей проект в більшій мірі відноситься до категорії «рестомод», на відміну від сучасної інтерпретації будь-якої старої моделі. Увага приділяється не всієї машині, а невеликий її частини.

Швидше, мета тут полягає в тому, щоб зберегти розмір і форму класичного автомобіля Chrysler.

Якщо раніше цей ефект досягався за рахунок здоровенної фальшрадиаторними гратами, то тепер на її місці знаходиться довга світлодіодна планка, яка з’єднує три вертикальні смуги світлодіодних фар. У центрі капота залишився круглий орнамент Chrysler. 

Також художник приділив свою увагу колісним дискам і шинам машини, а дах тепер має достатньо плавний перехід в довгі чверть панелі. 

Варто відзначити, що серійне виробництво Chrysler Imperial було завершено в 1993 році. У 2006 році був представлений концепт-кар Imperial, але він так і не дістався до конвеєрів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!