Оновлений кросовер SsangYong Rexton вперше помітили на тестах (фото)

0
290

Оновлений кросовер SsangYong Rexton вперше помітили на тестах в Південній Кореї. Вседорожник отримає вдосконалені грати радіатора і змінені фари, ліхтарі поворотів, і додаткові вогні.

Камуфляж приховував SsangYong Rexton під час випробувань, але це не завадило звернути увагу на особливості транспорту. Очікується, технічні характеристики оновленого кросовера залишаться колишніми. Передову модель оснастять турбодвигуном об’ємом 2,2 л потужністю 187 к.с., який працює на дизельному паливі, автоматичної семіскоростной коробкою передач або бензиновою силовою установкою ємністю 2 л з МКПП з шістьма діапазонами. Потужність такого агрегату складе 225 к.с. Зображення рестайлінгової версії машиниопублікували в мережі.

До цього SsangYong модернізували менше 12 місяців тому. Спроби виробника привернути увагу водіїв до цього кросоверу не увінчалися успіхом, оскільки в минулому році компанія реалізувала 12 тисяч штук Rexton, а розраховувала продати мінімум в два рази більше. Оновлений передовий позашляховик вийде в другій половині цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!