Зовнішній вигляд оновленого Jaguar F-Type розсекретили до дебюту (фото)

Офіційні зображення Jaguar F-Type після модернізації опублікували в мережі напередодні прем'єри.

0
245

Британський спортивний автомобіль обзаведеться повністю зміненою передньою частиною, які трохи підретушували кормою, а ще отримає колісні диски і відтінки кузова. Технічні характеристики будуть розсекречені 2 грудня.

Дизайнери Jaguar підготували для F-Type зовсім інше «обличчя» в стилі оновленого седана XE і кросовера F-Pace: спорткар обзавівся витягнутою вузькою горизонтальною оптикою, новими бамперами, передніми крилами іншої форми і збільшеними повітрозабірниками. Площа капота стала більшими, а прорізи тепер не закриті декоративними решітками.

 З задньої частини рестайлінговий F-Type можна дізнатися за формою ліхтарів: вони позбулися круглої вставки і обзавелися графікою в дусі електричного кросу I-Pace. Також несуттєво змінився дифузор і дизайн вихлопної системи.

Оформлення інтер’єру поки не розкривають, однак, на думку британської преси, купе і кабріолет обзаведеться новою цифровою панеллю приладів, знайомої по Jaguar XE і більш функціональним мультимедійним комплексом. Крім цього F-Type чекає різноманітність матеріалів обробки салону.

З оновленням F-Type може втратити V-образних наддувних «шісток» і перейти на нову лінійку рядних 6-циліндрових модульних моторів сімейства Ingenium. Крім того, є ймовірність появи помірно-гібридної варіації.

Оновлене сімейство Jaguar F-Type дебютує вже завтра, 2 грудня. Захід відбудеться у співпраці з виробником масштабних моделей іграшок Hot Wheels.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!