Renault випустив бюджетний кросовер за 7 000 доларів

0
321

Renault почав приймати в Індії заявки на покупку нового субкомпактного 7-місцевого кросовера Renault Triber. Його ціна в базовій комплектації становить всього близько 7 000 доларів.

Довжина Renault Triber дорівнює 3990 мм, ширина-1739 мм, Висота-1643 мм, а колісна база-2636 мм. тобто це мало не найменший кросовер у своєму сегменті. Дорожній просвіт – 182 мм. Автомобіль отримав сучасний дизайн, 16-дюймові легкосплавні колісні диски і рейлінги на даху.

Під капотом розташовується трициліндровий бензиновий двигун потужністю 72 к. с. і 96 Нм крутного моменту, який працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. В якості опції доступний «автомат». Привід – передній.

 

У базову комплектацію входить система оповіщення про швидкості, датчики паркування ззаду, система нагадування про ремені безпеки, чотири подушки безпеки, а також камера заднього виду. На передній панелі ми помітили 8-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи з підтримкою CarPlay, Android Auto, і т. д.

Об’єм багажника зовсім невеликий-всього 84 л. але він помітно збільшується (до 625 л), якщо скласти третій ряд сидінь.

Дизайн Renault Triber виглядає досить цікавим. Відчувається рука «Рено». Салон хоча і виглядає бюджетно, але при цьому він досить гарний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!