У США назвали кращі авто 2019 року

0
619

Кращий автомобіль – поняття відносне, але воно майже завжди має на увазі надійність, безпеку і високу якість збірки. Керуючись оцінками покупців, а також результатами офіційних і неофіційних краш-тестів, американський журнал Сonsumer Reports назвав найкращі автомобілі 2019 року, що продаються в США.

Як це зазвичай буває, лідерів відразу розділили на категорії. Так, серед компактних кросоверів найкращим став Subaru Forester зі стартовим цінником 29 341 доларів. Покупці цінують в ньому низьку витрату палива, керованість і просторий салон.

Кращим «зеленим» автомобілем став гібридний Toyota Prius. Його конкурентною перевагою багато хто вважає наявність додаткового електромотора на задній осі, що працює тільки при старті машини з місця на швидкості 0 – 9 км/год.

Серед преміальних кросоверів перемогу здобув BMW X5. Гласні і негласні (наприклад, імідж) особливості «Ікс-п’ятого» знають і багато росіян, тому нічого несподіваного тут не буде: повний привід, пневмопідвіска на обох осях, адаптивний круїз-контроль, паркувальний асистент з камерою заднього виду і система нічного бачення, автоматично розпізнає пішоходів.

В інших категоріях результати такі:

«Кращий великий автомобіль» – гібридний седан Toyota Avalon;

«Кращий субкомпактний автомобіль» – Toyota Yaris;

«Кращий субкомпактний кросовер» – Hyundai Kona;

«Кращий компактний автомобіль преміум-класу» – Audi A4;

«Кращий середньорозмірний автомобіль» – Toyota Camry;

«Кращий середньорозмірний кросовер» – Subaru Ascent;

«Кращий пікап» – Ford F-150.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!