Ще більше економії: Volkswagen представив оновлені Polo і Golf на «газу»

0
358

Volkswagen представив оновлені метанові VW Polo TGI і Golf TGI, у яких запас ходу більше, ніж у моделей попереднього року випуску. Це, мабуть, останнє оновлення сьомого покоління “Гольфа”, так як до серійного виробництва готується його восьме покоління.

Запас ходу у оновленого Polo TGI, що оснащується трициліндровим 1,0 л двигуном потужністю 90 к.с., збільшився завдяки появі третього паливного бака для метану (на 15,5 літрів). Тепер три бака вміщають разом 91,5 л метану. За новим, більш реалістичного тесту WLTP, дальність ходу на метані у оновленого Polo TGI без дозаправки становить 368 км.

У оновленого Golf TGI запас ходу збільшився завдяки появі нового чотирициліндрового 1,5 л двигуна (130 к.с.), з яким потрібно від 3,5 до 3,6 кг метану на кожні 100 км шляху. Цей автомобіль проїжджає на 80 км більше, ніж його попередник. При цьому рівень викидів СО2 у нього знизився до 95 гр / км.

Читайте також:   Volkswagen і Ford будуть разом випускати пікапи і фургони

Обидві ці моделі мають і бензобак, але бензин, по ідеї, повинен використовуватися рідко. Наприклад, щоб доїхати до газової заправки.

За матеріалами Motor1.com

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!