Представлений найелегантніший електромобіль в світі (Фото)

0
1230

Першим електромобілем легендарного британського бренду Aston Martin став кабріолет 50-річної давності. За аналогією з Jaguar, компанія пропонує конвертувати раритетні моделі в сучасний екологічний транспорт.

Первістком “програми перепідготовки” став Aston Martin DB6 Volante 1970 року. Для спорткара підготували електричну установку, яка разом з акумуляторною батареєю, вона прекрасно стає на місце ДВЗ і КПП. Примітно, що в компанії створили своєрідну модульну систему, якою в подальшому можна буде оснастити інші класичні моделі Астон Мартін.

У компанії не розкривають подробиць про потужність або пробіг такого електромобіля, але натякають, що в ньому використані деякі компоненти від майбутнього Rapide E. Ця новинка буде оснащена двомоторною силовою установкою сумарною потужністю близько 610 к.с. Очікується, що пробіг на одному заряді перевищить 320 км.

Повертаючись до електричного DB6, компанія планує відкрити програму конверсії в 2019 році. При бажанні електричну “начинку” можна буде назад замінити на традиційну силову установку, адже послуга не вимагає ніяких конструктивних змін. Ця обставина особливо сподобається власникам авто і аукціонним будинкам, які планують продаж авто і побоюються втрати вартості через внесених змін.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!