Mitsubishi відроджує популярні моделі

0
920

Lancer і Mirage повертаються. 

Компанія Mitsubishi кілька років тому заявила про намір відмовитися від розробки і виробництва седанів, на зразок Lancer і Mirage, зосередивши зусилля на кросовери і позашляховики, передає автоблог . 

Однак, незважаючи на постійно зростаючу частку паркетників на світовому автомобільному ринку, керівництво компанії, вирішила не відмовлятися повністю від ідеї продажу компактних міських моделей седанів.

Віце-президент відділу продуктового планування компанії Вінсент Кобі заявив в бесіді з GoAuto, що щорічно на ринку продається до 40-50 млн автомобілів малих класів. Операційний директор Mitsubishi Тревор Манн розповів, що компанія планує випустити наступне покоління бюджетника Mirage, який був випущений в 2012 році. Розробка вже почалася, але знаходиться на ранній стадії. Наступне покоління «Миража» може бути випущено на платформі CMF-B. 

Відомо, що ця ж платформа стане основою для нових Nisan Juke і Renault Clio. А ось більш солідний Lancer отримає платформу CMF-C. Крім того, з випуском бюджетних моделей, на зразок наступних Lancer і Mirage, компанія отримає прекрасний інструмент для залучення нових клієнтів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.