З’явився рейтинг позашляховиків зі скромними моторами

0
1322

Велика машина не завжди мається на увазі великий двигун. Це проілюстрували автомобільні експерти на прикладі складеного рейтингу.

Вони підібрали за рангом сім позашляховиків, що склали імпровізований рейтинг. Перше місце в ньому дісталося Volvo XC 90 з бензиновим мотором до 320 кінських сил і дизелем в 245 к.с.

Другим розташувався представник Toyota Land Cruiser Prado. На ньому встановлюються турбодизельні мотори з обсягами в 2,7 і 2,8 літра. Діапазон їх потужності становить від 166 до 177 кінських сил.

Замикає п’єдестал автомобіль від Mercedes-Benz моделі GLE 250d 4MATIC. Він комплектується бензиновим або дизельним двигуном з чотирма циліндрами.

Четверте, п’яте і шосте місце віддано також представникам німецької автомобільної промисловості. Слідом за Mercedes йде BMW X5 c бензиновим або дизельним двигуном V4 (діапазон потужності від 218 до 313 кінських сил).

Далі йдуть Volkswagen Teramont і Audi Q7. Аутсайдером в імпровізованому рейтингу став гібридний Infiniti QX60, в якому поєднуються електрична установка і традиційний мотор в два з половиною літра.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!