РІЗНЕ

Як правильно обрати автосервіс

Share

Знайти бюджетний і при цьому якісний сервіс непросто. Людина, яка не знається на машинах, може бути обдурена на першому ж СТО. А ми рекомендуємо автосервіс hunters-garage.com.ua , де працюють спеціалісти своєї справи. Ну а ви не поспішайте з вибором та зверніть увагу на наступні моменти:

1. Сервіс

Щоб вибрати сервіс для ремонту, треба почитати відгуки. Далі потрібно перевірити, чи є сайт, скільки років на ринку і який ухил. Вони спеціалізуються ухилом на:

  1. Електрику.
  2. Ремонт за кузовом автомобіля.
  3. Сервісні та ремонтні майстерні.

Чим старша компанія, тим більша ймовірність якісних послуг. Але це не є основним показником. Зупиніться на 3 сервісах, то буде з чого вибрати і не заплутатися.

2. Робоча зона

Робоча зона виглядає прибраною. Ідеальної чистоти чекати на СТО звичайно безглуздо, але мінімальний порядок, майстер який себе поважає, підтримає. А коли розкиданий інструмент і залите олією робоче місце, варто задуматися. Якщо співробітники відмовилися показати станцію та робочі зони із цього центру краще виїхати.

3. Клієнти

Варто звернути увагу на оточення. Автомобілі того ж класу, що і автомобіль, який ремонтуватимуть, є гарним знаком. Також власники машин, що ремонтуються, люди певного достатку. Якщо ж по сервісу ходять незрозумілі особистості або решта клієнтів виглядала як обірванці, вирушайте в інший сервіс.

4. Знайомство

Попросіть хвилину уваги майстра, який займатиметься автомобілем. Як він виглядає? Як спілкується? Це вам розповість про перспективи майбутнього ремонту. Справжній майстер поставить питання, що відносяться до ремонту цього транспортного засобу. Подивиться авто та позначить суть проблеми. Пропонує способи вирішення проблеми. Майстер не чинить тиску на клієнта, тільки пропонує і радить.

5. Ціна

Вибір полегшить проходження технічного обслуговування. Потрібно вибрати наприклад три станції та пройти там ТО. Таким чином визначають ціну на послуги та деталі. Кваліфікація фахівців сервісу розкриється у всій красі. Уважно спостерігайте за процесом та пропозиціями, що і як робити. У хорошому центрі нічого не нав’язуватимуть.

6. Запчастини

Запчастини обирають із контрактних та оригінальних. Оригінальні запчастини мають сертифікат якості та гарантію, але при цьому і вартість вища у два та більше разів контактних. Контрактні запчастини є б/в запчастини, які зняли зі старих або битих автомобілів, також їх можливо перебирали. Вибір запчастин та розхідників залишається на розсуд клієнтів.

Дилерські послуги беруть дорого за послуги. Знайти хороший бюджетний сервіс потрібно постаратися. При постійному відвідуванні одного й того ж сервісу та майстра складаються певні відносини. При цьому буде відомо в який момент буде потрібно замінити ту чи іншу деталь. Також, якщо майстер, який ремонтує автомобіль, розуміє, що перед ним завдання з яким не впорається самостійно, він перенаправить клієнта до іншого фахівця. А при заміні двигуна або ще якихось життєво важливих систем автомобіля скористайтесь сервісом офіційного дилера, оригінальними запчастинами та майстром з автосервісу дилера авто. Завдяки цьому клієнт отримає гарантію! На важливі деталі не можна шкодувати кошти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024

Один з найбільш непривабливих автомобілів у світі повернеться як конкурент Renault Duster

На початку квітня цього року в Мережу випливли плани концерну Stellantis, що володіє брендом Fiat,…

17.05.2024