Послуги СТО. Ремонт двигуна, ходової, електрики

0
101

Сучасній людині доводиться переміщатися великі відстані протягом дня. Обійтися без свого автомобіля практично неможливо. А, як відомо, техніка має властивість ламатися. Повсюдно відкриваються станції технічного обслуговування, які надають різні послуги з ремонту автомобілів. Ми рекомендуємо СТО Vianor Кривой Рог яке також працює як інтернет-магазин, продаючи шини і автохімію, компанія Vianor зарокемндувала себе дуже високо за останні роки.

Послуги СТО

Спектр ремонтних послуг СТО та їх інтенсивність залежить від сезону. Найбільшу активність автомобілісти починають проявляти навесні, коли після їзди зимовими дорогами потрібно перевірити стан ходової частини та усунути можливі несправності. У міжсезоння відбувається заміна гуми. Найчастішою проблемою у зимовий період є ремонт двигуна. Всесезонною вважається послуга з діагностики та регулювання розвал-сходження та шиномонтаж. Більшість СТО пропонує власникам авто такі послуги:

  • тестування основних вузлів та техогляд транспорту;
  • діагностика та ремонт електроніки;
  • заміна масла;
  • кузовний ремонт та зварювання.

Виконання діагностики силової частини автомобіля автовласники найчастіше нехтують і слюсарю-авторемонтнику доводиться розбирати серйозні поломки. У СТО допоможуть зорієнтуватись із термінами проведення діагностики.

Вибір СТО

Станції технічного обслуговування, залежно від можливостей обладнання, можуть надавати різні послуги. Найпростіші СТО виконують мінімальний набір ремонтних робіт, що зводяться до заміни гуми, шиномонтажу та невеликого ремонту агрегатних вузлів. Для капітального ремонту автомобілів вони не підходять.

Машину, що знаходиться на гарантійному обслуговуванні, або просто дорогий автомобіль, краще обслуговувати на спеціалізованих станціях. На них є необхідне точне обладнання для діагностики несправностей, умови проведення кузовного ремонту, стенди для тестування функціональних вузлів та можливість проведення балансування.

Такі СТО мають ліцензію на проведення періодичного ТО транспортних засобів.
Крім основних видів робіт, які підійдуть будь-якому автомобілю, є специфічні, необхідні конкретної марки автомобіля. Згодом будь-який автовласник починає розуміти «слабкі місця» свого автомобіля та приділяє їм більше уваги. Своєчасне відвідування станції дозволяє уникнути серйозних проблем та дорогого ремонту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!