Fan Sport – топова букмекерська контора на платформі 1xbet

Букмекер ФанСпорт пропонує клієнтам можливість робити спортивні ставки та укладати парі на політичні події. Молода букмекерська контора займає топові позиції у списку найкращих букмекерів.

0
132

Огляд офіційного сайту букмекера ФанСпорт

Букмекер FanSport працює відповідно до ліцензії Кюрасао. Завдяки цьому клієнти можуть користуватися найкращими послугами. Офіційну сторінку Fan-sport перекладено кількома мовами. Приємне оформлення та доступний інтерфейс роблять ставки на спорт комфортними для користувачів. У верхній частині сторінки розташована навігаційна панель, яка дозволяє швидко дістатися до необхідного розділу.

Проходження реєстрації в БК Fan-sport

Щоб зробити першу ставку в БК ФанСпорт необхідно створити обліковий запис. Процедура реєстрації складається з наступних етапів:

  1. Перейдіть на офіційний сайт букмекера та натисніть кнопку «Зареєструватися».
  2. Виберіть спосіб проходження реєстрації.
  3. Користувачі повинні заповнити усі поля.
  4. У лівій частині сторінки запропоновані доступні бонуси. Користувачі мають право відмовитись від спеціальних пропозицій.
  5. Натисніть на кнопку «Зареєструватися».

Під час проходження реєстрації за допомогою мобільного телефону необхідно підтвердити код. При використанні електронної пошти після реєстрації потрібно перейти за посиланням та активувати обліковий запис.

Ставки у прематчі або live-режимі

Після переходу на сайт ФанСпорт з’явиться чудова можливість укладати парі у прематчі або live-режимі. Прематч – це можливість зробити ставку до початку проведення спортивного змагання. Ринки у цьому випадку починають з’являтися за кілька днів до початку чемпіонату. Більшість беттерів вже навчилися заробляти на коливаннях ранньої та пізньої стадії.

Ставки в live-режимі дозволяється здійснювати після початку матчу. Глибина розпису у цьому режимі трохи нижча, але це не впливає на комфортний ігровий процес. Насамперед це викликано специфікою подібних ставок. Якщо не вдається визначити переможця на ранній стадії тоді потрібно скористатися цими ставками.

Основні типи ставок у БК FanSport

Ставити в БК ФанСпорт дійсно зручно. Щоб зробити ставку потрібно виконати декілька дій. Укладати парі можна тільки дорослим беттерам. Основні типи ставок включають:

  1. Ординар. Для отримання прибутку необхідно правильно вибрати результат конкретної події. Досвідчені беттери повідомляють, що це найкращий варіант для новачків. Майже всі великі букмекери пропонують робити ці ставки всього в один клік.
  2. Експрес. Цей вид парі пропонує ставити на кілька подій. Коефіцієнти у цьому випадку підсумовуються. Завдяки цьому можна обрати декілька чемпіонатів. Якщо беттери правильно вгадають подію тоді можна отримати великий виграш.
  3. Система. Це складний різновид ставок. Вони стануть чудовим вибором для професійних беттерів, тому що за їх допомогою можна значно збільшити розмір виграшу.

Компанія ФанСпорт також пропонує великий вибір спортивних подій для ставок. Початківцям краще вибрати ординари, тому що їх легко спрогнозувати.

Як укладати парі з телефону у БК FanSport

Якщо вирішили зробити ставку онлайн, то проблем у цьому випадку не виникне. Щоб укласти парі за допомогою мобільного телефону, достатньо виконати кілька простих дій:

  1. Відкрийте сайт БК ФанСпорт на портативному пристрої.
  2. Авторизуйтесь на платформі. Якщо ще немає облікового запису тоді потрібно повторно пройти реєстрацію.
  3. Виберіть вид спорту та вивчіть доступні події.
  4. Вивчіть список запропонованих результатів.
  5. Потім потрібно натиснути кнопку «Зробити ставку».

Це основні дії, які мають виконати беттери. Якщо ставка в букмекерській конторі не проходить тоді потрібно зв’язатися зі службою технічної підтримки. Встановити мобільний додаток можна на офіційному сайті БК. Тут розміщені офіційні посилання для інсталяції. Процедура інсталяції триватиме лише кілька хвилин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!