Hyundai Santa Fe Hybrid – у вас є щонайменше 5 причин купити його

0
167

Hyundai завоювала дуже міцні позиції на нашому ринку. Автомобілі корейського виробника цінуються за хорошу якість виготовлення, безвідмовну роботу та багату комплектацію, доступну за привабливою ціною. Hyundai має зростаючі амбіції влаштуватися в класі SUV класу люкс, про що свідчить новий Hyundai Santa Fe Hybrid. Цей вражаючий автомобіль викликає великий інтерес, і ми перераховуємо 5 причин, чому він повинен бути вашим.

Потужний гібридний привід

Системна потужність трансмісії Hyundai Santa Fe Hybrid становить 230 кінських сил, а максимальний крутний момент становить 350 Нм. Тож про динаміку турбуватися не доведеться – цього більш ніж достатньо. Подорожувати в Santa Fe в гібридному варіанті дуже комфортно, і водночас економно, адже в режимі ECO автомобіль може задовольнитися приблизно 5,5 літрами палива на 100 кілометрів. Це гарантує запас ходу до 800 кілометрів за одну заправку.

Фантастичний дизайн

Hyundai Santa Fe, безсумнівно, є одним з найбільш вражаючих автомобілів у своєму класі. Цей флагманський позашляховик корейського виробника відрізняється масивною, але в той же час динамічною лінією кузова. Увагу привертає потужна передня решітка, яка розкриває чудові характеристики автомобіля та надає йому агресивного стилю.

Доступ до новітніх технологій

Найбільший позашляховик Hyundai також є гала-моделью виробника, тому список стандартного обладнання та доступних опцій дуже довгий. Водій і пасажири мають доступ до всіх найновіших технологій комфорту, таких як бездротове відображення смартфона, Bluelink Connected Car, голосові команди та навігаційна система з 10,25-дюймовим екраном (з безкоштовною п’ятирічною підпискою на Hyundai LIVE Services).

Продумані рішення у сфері комфорту

Інтер’єр Hyundai Santa Fe був розроблений і зроблений таким чином, що з нього буквально не хочеться вилазити. Тут ми знайдемо низку комфортних рішень, які стануть у нагоді як приватному бізнес-мандрівнику, так і сім’ї з дітьми. Багажник, що відкривається з електроприводом, вільно відкидні та розсувні сидіння другого ряду, проекційний дисплей і музична система KRELL преміум-класу – все це покращує зручність використання автомобіля і зробить приємними навіть найдовші поїздки.

Гарантія на акумулятор до 8 років

Гібридний привід, який використовується в моделі Santa Fe Hybrid, настільки досконалий, що виробник вирішив запропонувати дуже тривалу гарантію на його ключовий елемент, тобто літій-полімерний акумулятор. Його охоплює 8-річний захист з обмеженням 160 000 кілометрів. Завдяки цьому ви можете насолоджуватися безперебійною роботою автомобіля, низьким споживанням палива та усвідомленням того, що подорожуючи гібридом, ми зменшуємо вплив автомобільної промисловості на природне середовище.

Є одна остання річ, яка зрештою переконає вас купити Hyundai Santa Fe. Це, звичайно, тест-драйв, на який можна записатися до офіційного дилера бренду – Арія Моторс у Львові на вул. Городоцька, 306.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!