Грожан все ще може провести прощальні тести за «Мерседес»

Старт «Формули-1» сезону 2022, в рамках якого буде проведено 73-й чемпіонат світу по автогонкам, запланований на березень.

0
201

Початок «Формули-1» запланований на 20-те березня 2022 року в Бахрейні, а закінчення на 20-те листопада в Абу-Дабі. Слід додати, що не всі букмекерські контори дають можливість робити парі на автогонки. Проте БК Мелбет пропонує вигідні коефіцієнти для автолюбителів на такі спортивні події: Чемпіонат світу серед пілотів 2022, Кубок Конструкторів 2022 тощо. Прочитати детальний огляд БК Мелбет, а також відгуки на неї від реальних користувачів можна тут .

Екс-пілот «Формули-1» Ромен Грожан, який нині ганяє в «Індикарі», розповів про те, що у 2022 році ще може провести прощальні тести у «Ф-1» у складі «Мерседеса».

Нагадаємо, Грожан закінчив кар’єру у «Ф-1» після тяжкої аварії в Бахрейні у 2020 році. Після цього в «Мерседесі» запропонували йому провести прощальні тести, заплановані на Гран-прі Франції, але вони не відбулися через ковідні обмеження.

За словами Грожана, минулого року виникло кілька факторів, які ускладнили завдання щодо організації тестів. Цього року екс-пілот теж не зможе бути на Гран-прі Франції, тому що того ж вікенду будуть проходити перегони «Індикара» в Айові.

Але так, у «Мерседесі», як і раніше, готові провести тести, Ромен теж готовий, хоч і розуміє, що це може негативно вплинути на його шию, адже за цей час Грожан трохи втратив у м’язовій масі в тій галузі. Тим не менш, екс-пілот, як і раніше, хоче, щоб ці тести відбулися. Хоча, і зазначає, що його основний пріоритет – намагатись виграти перегони з «Андретті».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!