Ключові особливості автопрокату в Україні

0
31

Транспортна інфраструктура в Україні поки ще не дуже розвинена, і переміщатися зручніше за кермом автомобіля. Водночас існує безліч місць, гідних уваги, але через відсутність комфортного громадського транспорту, відвідати їх не завжди можливо. Автомобіль же розв’язує безліч проблем. Він не тільки служить як засіб пересування, але й надає престиж, комфорт і безпеку. Дозволити собі дорогу машину може не кожен, а ось взяти на прокат — завдання цілком здійсненне.

Компаній, що пропонують такі послуги, стає все більше. Зростає рівень обслуговування, а вартість оренди знижується. Це викликано конкуренцією. У виграші залишається клієнт, адже в нього з’явився вибір. Можна орендувати автомобіль будь-якого класу із заставою та без, замовити додаткові послуги й навіть узгодити час і місце подачі. Розглянемо всі можливості, які пропонує автопрокат в Україні.

Основні умови

Кожен бізнес намагається залучити якомога більше клієнтів. Щоб досягти такої мети, автопрокати мінімізують вимоги до клієнтів. Чим менше документів й умов, тим із більшою ймовірністю людина може знову звернутися за послугою. З цієї причини пакет документів у всіх компаній практично ідентичний. Вам знадобляться:

  • паспорт;
  • водійські права.

Цих двох документів цілком достатньо. Майте на увазі, що більшість автопрокатів встановлюють вимоги до стажу водіння. Орендувати можна з 21 або 23 років. Якщо досвіду не дістає, рекомендується звернутися до співробітників компанії, нерідко вони йдуть назустріч клієнту. Вартість прокату в такому разі може зрости. Вікові обмеження пов’язані з вимогами страхових компаній. Якщо недосвідчений водій потрапить у ДТП, отримати виплату буде складніше або ж зовсім неможливо.

Також оренда авто Україні https://rentservice24.com/ua/ukraine припускає внесення застави. Її розмір буде залежати від класу автомобіля. Уся застава повертається клієнту, якщо були дотримані умови договору. Рекомендується уважно читати документи перед підписанням. Водночас деякі компанії дозволяють взяти транспортний засіб в оренду без внесення заставної суми. Це впливає на вартість. Зазвичай така послуга доступна в пакеті «Все включено», де також відсутні штрафні платежі в разі ДТП.

Ознайомитися й порівняти умови від різних автопрокатів ви можете на RentService24. Також сайт дозволяє пропозиції за вартістю й забронювати найбільш підхожий варіант.

Як виглядає процес оформлення оренди?

Завдяки агрегатору RentService24, більше не потрібно відвідувати різні сайти автопрокатів і витрачати масу часу на порівняння умов. Перевірені й надійні компанії зібрані в одному місці. Використовуючи RentService24, можна:

  • підібрати відповідний транспортний засіб;
  • вибрати дату й місце подачі;
  • розглянути умови;
  • замовити додаткові послуги;
  • забронювати;
  • отримати консультацію.

За користування сервісом не стягується комісія та відсутні будь-які приховані платежі. Усі автопрокати, які представлені на сайті, пройшли перевірку й мають позитивну оцінку користувачів. Це гарантує, що взятий в оренду автомобіль буде справним, чистим і заправленим.

Використовуючи фільтр пошуку, можна:

  • відсортувати пропозиції щодо вартості;
  • підібрати необхідний тип трансмісії й палива.

Також ви зможете вибрати клас авто й порівняти різні марки між собою. На RentService24 зібрані понад 5000 транспортних засобів, які можна орендувати у 500 точках прокату по Україні, Чехії та Болгарії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!