РІЗНЕ

Компанія Atlantic Express запускає поставки китайських електромобілів в Україну

Share

Український автоімпортер Атлантик Експрес запускає імпорт електромобілів з Китаю. Компанія планує поставляти в Україну нові та б/у електрокари під замовлення. Китайські електричні авто повинні стати затребуваною альтернативою американським і європейським аналогам, що мають більш високий рівень цін.

Вже зараз на сайті Atlantic Express можна подивитися каталог китайських електромобілів українською мовою. Імпортер надає повний спектр послуг, пов’язаний з купівлею авто в КНР — придбання, доставка, розмитнення, сертифікація, постановка на облік в Україні.

Чим вигідні і цікаві китайські електромобілі?

В Україні в 2021 році представлені різні електричні моделі з США і Європи. Але їх вибір все ще обмежений, а ціни “кусаються”. Китайські електрокари — гідна альтернатива, в якій українці знайдуть і високу якість, і бюджетний цінник.

У Китаї щорічно випускається багато різних і цікавих електричних моделей. Місцевий уряд робить великі інвестиції в сегмент електромобілів. За рахунок цього компанії можуть пропонувати оптимальний рівень цін. Щороку там з’являються “проривні” розробки, які швидко ставляться на серійне виробництво.

Завдяки розвиненій економіці китайські компанії успішно впроваджують в електрокари найпередовіші технології. Їх електричні авто мають великий запас ходу, потужні двигуни, довговічні акумулятори. Будь-китайський електромобіль оснащений зручною мультимедійною системою, всілякими системами безпеки, синхронізований зі смартфонами і оброблений висококласними матеріалами.

Варто відзначити, що китайські виробники електричного транспорту мають престижну репутацію в світі. Зокрема, китайська компанія NIO зараз коштує дорожче General Motors з США. Їх стан оцінюється в 6,7 мільярда доларів. Засновник NIO заявляє про намір незабаром “наздогнати або навіть перевершити Tesla”.

Які електромобілі з Китаю можна купити в Україні?

Компанія Atlantic Express планує охопити весь ринок електричних авто в КНР. Для клієнтів імпортера будуть доступні всі популярні моделі, а також всі цікаві новинки. Привезти під замовлення можна буде як цілий електромобіль, так і б/у з мінімальним пробігом і без пошкоджень.

Українцям відтепер будуть доступні такі марки електрокарів з Китаю як Geely, NIO, Xpeng, JAC Motors, BAIC, BYD, LI, JAC. Також в КНР можна купити електрокари іноземних виробників, зібрані на місцевих заводах — Volkswagen, Honda, Hyundai, Nissan.

Популярні китайські електричні авто, відтепер доступні в Україні — VELITE 6, NIO ES6, NIO ES8, Electric XPeng P7 Tesla Rival, Honda Everus VE-1, Volkswagen Lavida, Hyundai Encino EV, Chery EQ5, JAC iEV7S і т.і.

Скільки коштують китайські електромобілі?

Ринок китайського електричного транспорту — великий і різноманітний. Є відмінні пропозиції у всіх сегментах (кросовери, седани, хетчбеки, купе) і будь-яких цінових діапазонах. Стартова ціна на китайські електрокари — від $ 12-15 тисяч доларів.

У таблиці, наданій Atlantic Express, представлені ціни на деякі популярні електромоделі китайського виробництва. 

Марка Модель Рік Ціна у Китаї, $ Ціна в Україні з імпортером, $
1 Volkswagen Lavida 2020 12000 17500
2 Geely Geometry A
3 Geely Borui 2017 15308 20808
4 Xpeng G3
5 Xpeng P7
6 BYD Tang EV 2019 33769 39269
7 BYD Han EV
8 LI One 2020 52231 57731
9 NIO ES6 2019 46000 51500
10 NIO ES6 2020 55000 60500
11 NIO ES8

Доставка електромобілів їх Китаю відбувається морським сполученням, в контейнерах. Терміни — близько 2 місяців. Розмитнення відбувається за лояльними тарифами і займає близько 1 тижня. З обслуговуванням і зарядкою китайських електрокарів в Україні немає ніяких проблем. Дізнатися подробиці або залишити заявку в Атлантік Експрес можна на сайті, в будь-якому з 9 офісів по Україні або за телефонами (068) 601-02-03, +38 (098) 597-00-88.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Представлений перший у світі шестиколісний Rolls-Royce

Нова глава в історії розкоші на колесах була написана малоймовірним пером. Французький тюнер Александр Дантон…

09.05.2024

Bentley переходить на еко-режим: новий гібридний кабріолет виїхав на дороги

Напередодні нового 2025 модельного року Bentley підготувала справжній подарунок для поціновувачів розкішних автомобілів. Новий кабріолет…

09.05.2024

Експерт перерахував основні помилки водіїв, які призводять до поломки кондиціонера в автомобілі

Навіть незважаючи на те, що кондиціонери масово застосовуються в сучасних автомобілях, ряд водіїв не беруть…

09.05.2024

Нові Volkswagen Golf, Passat та Tiguan не відмовляться від ДВЗ і зможуть проїжджати більше чистою електрикою

Генеральний директор Volkswagen Томас Шефер нещодавно заявив, що попит на електромобілі увійшов у "фазу стагнації"…

09.05.2024

Відроджений Mitsubishi Pajero обіцяє виявитися кращим, ніж Land Cruiser

Mitsubishi зняла позашляховик Pajero з конвеєра у 2021 році, припускаючи, що його наступника не вироблятимуть.…

09.05.2024

Нове покоління Mazda CX-5 хочуть зробити гібридом

Mazda розширює свій преміальний модельний ряд, але не має наміру відмовлятися від свого світового бестселера,…

09.05.2024