Компанія Atlantic Express запускає поставки китайських електромобілів в Україну

0
671

Український автоімпортер Атлантик Експрес запускає імпорт електромобілів з Китаю. Компанія планує поставляти в Україну нові та б/у електрокари під замовлення. Китайські електричні авто повинні стати затребуваною альтернативою американським і європейським аналогам, що мають більш високий рівень цін.

Вже зараз на сайті Atlantic Express можна подивитися каталог китайських електромобілів українською мовою. Імпортер надає повний спектр послуг, пов’язаний з купівлею авто в КНР — придбання, доставка, розмитнення, сертифікація, постановка на облік в Україні.

Чим вигідні і цікаві китайські електромобілі?

В Україні в 2021 році представлені різні електричні моделі з США і Європи. Але їх вибір все ще обмежений, а ціни “кусаються”. Китайські електрокари — гідна альтернатива, в якій українці знайдуть і високу якість, і бюджетний цінник.

У Китаї щорічно випускається багато різних і цікавих електричних моделей. Місцевий уряд робить великі інвестиції в сегмент електромобілів. За рахунок цього компанії можуть пропонувати оптимальний рівень цін. Щороку там з’являються “проривні” розробки, які швидко ставляться на серійне виробництво.

Завдяки розвиненій економіці китайські компанії успішно впроваджують в електрокари найпередовіші технології. Їх електричні авто мають великий запас ходу, потужні двигуни, довговічні акумулятори. Будь-китайський електромобіль оснащений зручною мультимедійною системою, всілякими системами безпеки, синхронізований зі смартфонами і оброблений висококласними матеріалами.

Варто відзначити, що китайські виробники електричного транспорту мають престижну репутацію в світі. Зокрема, китайська компанія NIO зараз коштує дорожче General Motors з США. Їх стан оцінюється в 6,7 мільярда доларів. Засновник NIO заявляє про намір незабаром “наздогнати або навіть перевершити Tesla”.

Які електромобілі з Китаю можна купити в Україні?

Компанія Atlantic Express планує охопити весь ринок електричних авто в КНР. Для клієнтів імпортера будуть доступні всі популярні моделі, а також всі цікаві новинки. Привезти під замовлення можна буде як цілий електромобіль, так і б/у з мінімальним пробігом і без пошкоджень.

Українцям відтепер будуть доступні такі марки електрокарів з Китаю як Geely, NIO, Xpeng, JAC Motors, BAIC, BYD, LI, JAC. Також в КНР можна купити електрокари іноземних виробників, зібрані на місцевих заводах — Volkswagen, Honda, Hyundai, Nissan.

Популярні китайські електричні авто, відтепер доступні в Україні — VELITE 6, NIO ES6, NIO ES8, Electric XPeng P7 Tesla Rival, Honda Everus VE-1, Volkswagen Lavida, Hyundai Encino EV, Chery EQ5, JAC iEV7S і т.і.

Скільки коштують китайські електромобілі?

Ринок китайського електричного транспорту — великий і різноманітний. Є відмінні пропозиції у всіх сегментах (кросовери, седани, хетчбеки, купе) і будь-яких цінових діапазонах. Стартова ціна на китайські електрокари — від $ 12-15 тисяч доларів.

У таблиці, наданій Atlantic Express, представлені ціни на деякі популярні електромоделі китайського виробництва. 

Марка Модель Рік Ціна у Китаї, $ Ціна в Україні з імпортером, $
1 Volkswagen Lavida 2020 12000 17500
2 Geely Geometry A
3 Geely Borui 2017 15308 20808
4 Xpeng G3
5 Xpeng P7
6 BYD Tang EV 2019 33769 39269
7 BYD Han EV
8 LI One 2020 52231 57731
9 NIO ES6 2019 46000 51500
10 NIO ES6 2020 55000 60500
11 NIO ES8

Доставка електромобілів їх Китаю відбувається морським сполученням, в контейнерах. Терміни — близько 2 місяців. Розмитнення відбувається за лояльними тарифами і займає близько 1 тижня. З обслуговуванням і зарядкою китайських електрокарів в Україні немає ніяких проблем. Дізнатися подробиці або залишити заявку в Атлантік Експрес можна на сайті, в будь-якому з 9 офісів по Україні або за телефонами (068) 601-02-03, +38 (098) 597-00-88.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!