FoxWell motors: доступний вибір для кожного. Як обрати перший байк?

0
667

У початківця-мотолюбителя при підборі першого мотоцикла завжди виникає питання: чи варто купувати байк у салоні або краще взяти з рук? Звичайно, тут важлива фінансова ситуація у майбутнього власника. Але покупка нового, технічно сучасного байка у подальшому істотно заощадить витрати райдера, та дасть можливість подорожувати, а не освоювати навички мотомеханіка.

Нова техніка пробачить багато помилок новачкові, як в обслуговувані, так і в управлінні. Ресурс двигуна та ходової частини нового байка в рази відрізняється від ресурсу мотоцикла, який проїхав вже кілька тисяч кілометрів. При покупці уживаного мотоцикла країна-виробник вже не так важлива, як умови, у яких даний мотобайк експлуатувався.

Мото компанія FoxWell motors спеціалізується на продажу нової та якісної мототехніки. Найближчим часом у продаж надійдуть нові сучасні моделі від відомих виробників. Вибір починається з перевіреного часом велосипеда AIST і закінчується кубатурною мототехнікою преміум-класу, як мотоцикли VOGE 650DS та VOGE 500DS. У каталозі асортимент представлений у доступному ціновому діапазоні. Компанія представляє практично всі класи: від велосипедів, скутерів та мопедів до спеціалізованої мототехніки.

Для далеких, комфортних подорожей, як по трасах, так і в умовах бездоріжжя, користується попитом байк моделі VOGE 650DS. Для комфортної, динамічної їзди у межах міста представлено мотоцикл VOGE 500R. А для фанатів їзди поза асфальтним покриттям є мотобайк LONCIN LX300GY-A DS2 PRO. Компанія пропонує модель для фермерів та працівників сільського господарства — вантажний трицикл підвищеної прохідності LONCIN LX250ZH-11. У салонах FoxWell motors можна придбати супутні товари: необхідні мотозапчастини, мотоакссесуари та екіпіровку.

Бренди та співпраця

FoxWell motors — офіційний ділер в Україні таких компаній: Voge, Loncin, Jianshe, Aist, Casumina, Vee Rubber, Zeus. Всі вони вже багато років на ринку, мають своїх шанувальників і репутацію. Зокрема, у проектуванні мотоциклів преміум-класу Voge бере участь італійський виробник престижних байків MV Agusta. Компанія Jianshe, якій вже більше 120 років, з 80-х минулого століття співпрацює у виробництві з Yamaha.

Мотогігант Loncin заручився підтримкою MW, а з 2005 року на конвеєрах заводу випускаються двигуни BMW 650сс. Це єдина китайська мотокомпанія, яка професійно бере участь у гонках гран-прі MotoGP. Постачальники техніки у салони FoxWell motors перевірені часом та мають усі ресурси та промислові потужності для виробництва якісної та надійної техніки.

Консультації та технічна підтримка

У салонах компанії надають послуги з індивідуального підбору двоколісної техніки. Консультують за характеристиками та нюансами обслуговування байку. У разі відсутності можливості у потенційного покупця відвідати мотосалон, консультанти нададуть вичерпну інформацію по будь-якій моделі, представленій у каталозі, у телефонній розмові. На сайті можна знайти усі дані по байкам, які є в наявності. Для кожного мото розроблена картка із зазначенням характеристик. Асортимент постійно поповнюється новими моделями.

При купівлі в FoxWell motors майбутній власник може бути впевнений у якісній передпродажній підготовці. При виїзді з магазину байк буде повністю готовий до використання. Транзитний номер на будь-яку техніку видається протягом 20 хвилин. Компанія здійснює якісне сервісне обслуговування: після продажу всі мото перебуватимуть на гарантійному обслуговуванні від 6 до 24 місяців, в залежності від моделі.

Після покупки власнику слід експлуатувати та обслуговувати байк відповідно до мануалу. Це гарантує правильну обкатку та більший ресурс, а у подальшому використанні принесе менше питань під час сервісного обслуговування, як мотомеханіку салону, так і власнику.

Компанія робить роздрібний та оптовий продаж техніки. При необхідності можлива доставка по всій Україні зручними транспортними компаніями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!