РІЗНЕ

Рідини для електромобілів – електричне майбутнє

Share

Світ прискорено рухається у електричне майбутнє, і в цьому русі об’єднано багато світових виробників автомобілів, комплектуючих та витратних матеріалів. В цій статті розповімо про роль світового виробника змащувальних матеріалів та моторного масла Castrol. Компанія вже давно працює в галузі продуктів для електромобілів, на сьогодні 2/3 основних світових автовиробників використовують рідини для електромобілів Castrol*. Компанія плечем до плеча з першопрохідцями на суші, на воді та в космосі розсуває межі можливого і електрика – це новий рубіж.

Згідно глобальних звітів, у 2019 році лише 1 із 50 проданих у світі автомобілів був електромобілем**, а до 2040 року очікується, що світовий автопарк може досягти показника в 1 мільярд вантажних та легкових електромобілів***. Екосистема мобільності продовжує працювати разом над вирішенням довгострокових технічних проблем, пов’язаних із тотальною електрифікацією. Castrol є активним учасником цих процесів і підтримує стрімке зростання електрифікації, розробляючи нові специфікації та рідини у своїх науково-дослідних центрах в тісній співпраці з OEM-виробниками та постачальниками.

Використовуючи досвід споживачів і передові технології, компанія вже розробила лінійку високоякісних мастильних матеріалів Castrol ON, що включає трансмісійні рідини, термо-рідини і мастила для електромобілів.

Для споживачів та спеціалістів в Україні декі продукти Castrol ON вже стали доступними. Наприкінці серпня 2024 компанія представила в Україні рідини Castrol ON для сухих трансмісій – це перший, доступний у світі, післяпродажний продукт Castrol для електромобілів. Ці високопродуктивні повністю синтетичні рідини для трансмісій із сухими електричними приводами мають ряд переваг:

  1. Чудовий баланс зниженої в’язкості та відмінного захисту шестерень та підшипників.
  2. Відмінні властивості плинності за низьких температур.
  3. Висока стійкість до зсуву.
  4. Відмінна термічна та окислювальна стабільність.

Докладно дізнатися про рідини для електромобілів Castrol, а також знайти офіційні точки продажу продуктів кампанії, ви можете на офіційному сайті компанії в Україні castrol.ua.

*На основі даних LMCA по топ-20 найпопулярніших автовиробників (обсяг продажів нових автомобілів) у 2019 році **Індекс електромобілів McKinsey: Тенденції електромобілів. ***Прогноз ВР з енергетики: https://www.bp.com/en/global/energy-economics/energy-outlook/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У Китаї показали новий електроседан Xpeng P7+

На конференції Apsara 2024, що проходила з 19 по 21 вересня, засновник і генеральний директор…

23.09.2024

Названо країну, в якій електромобілі витіснили бензинові авто

Норвегія зробила історичний крок у напрямку екологічно чистого транспорту. За останніми даними Норвезької дорожньої федерації…

22.09.2024

Представлено Toyota Sequoia 2025 у спеціальній версії 1794 Edition

Назва цієї комплектації відсилає до колишнього ранчо, на території якого зараз знаходиться завод у Сан-Антоніо,…

22.09.2024

General Motors виявив спосіб обійти американські санкції

Журналісти Bloomberg повідомили, що General Motors планує перейти на китайські акумулятори CATL, проте купувати їх…

22.09.2024

Не поспішайте платити штрафи: водіїв попередили про масове скасування деяких з них

В Україні почали масово скасовувати певні автомобільні штрафи. Водіям варто бути уважнішими та стежити за…

22.09.2024

В Україні представили сучасну версію позашляховика ЛуАЗ

Український дизайнер Роман Прядко представив концепт оновленого позашляховика ЛуАЗ, який вдало поєднує риси класичного дизайну…

22.09.2024