Лізинг автомобілів – популярна фінансова послуга

0
31

Лізинг автомобіля – цікаве рішення, яке на території України поки що не сильно розвинене. Особливість цього методу полягає в тому, що покупець бере в довгострокову оренду авто, виплачуючи всі необхідні за договором платежі (оплата транспорту, оренда, відсотки та додаткові послуги). Але після закінчення договору оренди покупець стає законним власником цієї машини. За цією процедурою можна отримати як звичайний легковий автомобіль, так і спеціальну транспортну техніку. Ми рекомендуємо лізинг авто на термін від 1 до 3 років, зі ставкою 3,3% від компанії ARRIANO . Але лізинг для фізичних та юридичних має свої особливості:

• Для фізичних осіб.

Ця процедура вкрай незручна та накладна з фінансової точки зору. Адже покупець буде зобов’язаний повністю оплачувати ПДВ у повному обсязі. від держави фізособа не отримує жодних субсидій, пільг чи будь-яких інших додаткових виплат, щоб мінімізувати витрати.

• Для юридичних.

Лізинг авто – дуже вигідна угода! Завдяки деяким юридичним тонкощам компанії отримують зменшений податок на прибуток і ПДВ. І фірмам (особливо маленьким чи молодим) немає необхідності одразу платити великі суми. Це забезпечує у компаній низький поріг входу та стабільний попит з боку юридичних осіб.

Які є переваги цієї процедури?

• Найлегше зібрати пакет документів.

Під час оформлення лізингу рідко враховується наявність інших кредитів. Тільки якщо їх дуже багато (сумарно виходить дуже велика виплата банкам) або сума кредиту з відсотками перевищує рівень доходів. У цих випадках лізингова компанія може відмовити у заявці.

• Індивідуальний графік виплат.

Що особливо вигідно тим, хто має «плаваючий» графік отримання зарплати. При оформленні угоди графік складається індивідуально, з особливостей роботи клієнта. Слід зазначити, що з його складанні враховуються тимчасові проміжки, коли саме відбувається найбільший пік отримання коштів. І саме цей період формуються основні виплати.

• Є можливість повернути ПДВ.

При оформленні лізингу клієнт зобов’язаний виплатити ПДВ. Але ці виплати можна відшкодувати на загальних засадах. при оформленні такої угоди економія може становити до 40% – 45% вартості обраного автомобіля.

• Гарантія чистоти угоди.

Усі лізингові компанії забезпечують укладання максимально прозорого договору, щоб клієнту було зручніше розуміти, за що саме він платить гроші, який графік платежів тощо. всі складені документи можна спокійно прочитати та зрозуміти, навіть не маючи спеціальної юридичної чи економічної освіти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!