Жінка, втомлена від бурчання чоловіка, нарешті полагодила машину. Це призвело до великого виграшу в лотерею

0
31

Жінка зі штату Меріленд, яка втомилася слухати, як її чоловік бурчить з приводу ремонту машини, нарешті відвезла її в майстерню. Це принесло свої плоди. Мешканка округу Монтгомері розповіла представникам лотереї, що в неї давно були проблеми з машиною, а її чоловік постійно запитував її: “Коли ж ти полагодиш цю машину?”, ідеться в прес-релізі лотереї.

Втомившись чути це запитання, вона нарешті відвезла машину в авторемонтну майстерню, розповіла вона офіційним особам. Потім вона побачила п’ятизначне число у верхній частині бланка заявки на ремонт. Це наштовхнуло її на думку.

Використовуючи ці п’ять чисел, вона зробила ставку в розмірі 1 долара на лотерею Pick 5, купивши один квиток 17 грудня, повідомили офіційні представники лотереї. Того вечора вона вгадала всі п’ять чисел і виграла 50 000 доларів. За словами представників лотереї, жінка, яка працює в роздрібній торгівлі, їхала зі своєю сестрою в машині, коли перевірила номери, і видала “гучний вигук”. “Це був гучний крик”, – сказала вона офіційним особам. “Думаю, я налякала сестру”. Жінка вважає, що великий виграш дістався її “буркотливому” чоловікові. Хоча вона не знає, як саме витратити гроші, вона каже, що вони можуть піти на потреби сім’ї.

Варто зазначити, що до цього моменту жінка ніколи не брала участі в лотереї і не грала в онлайн-казино, а до сайтів з їхніми оглядами взагалі ставилася насторожено. Проте, така удача напевно переверне її уявлення про гемблінг і, можливо, відкриє шлях до нового захоплення.

Щаслива жінка вирішила, що довгоочікуваний виграш стане відповіддю на її багаторічний запит чоловіка про ремонт машини. Відразу після того, як вона стала володаркою 50 000 доларів, вона вирішила подарувати чоловікові сюрприз.

Наступного дня, коли її “буркотливий” чоловік повернувся додому, жінка влаштувала йому справжню виставу. Вона підійшла до нього з посмішкою і вручила банкноту в 50 000 доларів. Чоловік був вражений і не міг повірити своїм очам. Замість того, щоб витрачати виграш на ремонт старої машини, вони разом вирішили, що настав час оновити автомобільний парк.

Подружжя вирішило, що виграш заслуговує на особливу відпустку, і вирушило в подорож штатом, щоб оновити покупку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!