Декілька слів про послуги автоцентрів

0
35

Будь-який механік підтвердить, що тривалість та безперебійність роботи, а також безпека експлуатації будь-якої техніки залежить від якісного ремонту та своєчасного обслуговування. Автомобілі – не виняток. У цій статті йтиметься про спеціалізовані центри, в яких можна здійснити відновлення подушок безпеки та провести ТО. Але про все по порядку.

Спектр послуг

Великі спеціалізовані станції технічного обслуговування здійснюють усі види ремонтно-діагностичних робіт. Сюди можна приїхати з будь-якою проблемою, залишити машину на якийсь час і, повернувшись у зазначений термін, отримати повністю справне авто. Нижче наведені найбільш поширені послуги, що надаються центрами:

Діагностика

Наявність сучасного комп’ютерного обладнання робить цей процес швидшим та точнішим. Перевіряються всі основні вузли та агрегати транспорту.
Технічне обслуговування. Тут можна замінити рідини (масло, антифриз, тосол) та витратні матеріали (фільтри, свічки, гальмівні колодки).

Ремонт. Фахівці сервісу чинять ходову частину, двигун, трансмісію, електроніку та виконують кузовні роботи.

Шиномонтаж. Тут можна замінити гуму, відбалансувати її та усунути проколи.
Лакофарбові роботи. Майстри можуть повністю відновити (за наявності сколів та подряпин) або замінити покриття кузова.

Тюнінг. Ваше авто можуть перетворити до невпізнанності, додавши до його вигляду кілька виразних штрихів (спойлер, пороги, грати та інше).

Естетичні роботи. Для покращення зовнішнього вигляду кузов та салон миються, чистяться, поліруються та обробляються високотехнологічними захисними складами.
Яка б послуга не знадобилася вашому авто, будь то полірування фар або заміна олії, кваліфіковані фахівці сервісу нададуть її якісніше і швидше (а іноді й дешевше), ніж кустарні майстри.

Якы авто ми рекомендуэмо купити в 2023 році

Kia cee’d

– У Kia cee’d вистачає дрібних недоліків, наприклад, у частині електрики. Але загалом це дуже збалансований автомобіль із міцною і надійною конструкцією. Придбати рекомендуємо на сайті – https://avtocentr.com.ua/uk/kia/kia-sportage/

– Велика перевага моделі – вибір із трьох варіантів кузова. А головне, навіть відносно великий пробіг для Kia не критичний, якщо вибрати найменш проблемну версію.

– Таким можна вважати рестайлінговий екземпляр зі 130-сильним мотором і МКПП. “Автомат” теж непоганий, тим паче такі версії більше поширені в продажу. Головне – обрати екземпляр із прозорою історією обслуговування трансмісії.

Peugeot 308

Успішним “Пежо 308” виявився не просто так. У нього вдала зовнішність, немає якихось химерних або спірних елементів у дизайні. Причому модель позбавлена стереотипів про жіночий автомобіль, за кермом часто можна зустріти чоловіків. Воно й зрозуміло. Адже головна перевага, про яку говорять власники – керованість. Ходові якості 308-го дійсно на високому рівні, це справжній європейський автомобіль. Підвіска налаштована добре і розрахована переважно на рівні дороги, тому на дорогах може здатися жорсткуватою. А придбати за вигідними цінами можна на сайті – https://avtocentr.com.ua/uk/peugeot/

Наступний плюс – величезна кількість модифікацій. На російський ринок офіційно поставляли хетчбеки, універсали та купе-кабріолети. У Європі також був 3-дверний хетчбек.

Варіантів за двигунами, коробками передач і комплектаціями було безліч. У Росії офіційно були представлені не всі, а найпоширенішим варіантом виявився “Пежо 308” з 1,6-літровим бензиновим двигуном і автоматичною коробкою передач. Оснащення теж було на високому рівні. Далеко не всі з конкурентів могли запропонувати величезний панорамний дах або передню панель зі шкіряним оздобленням. Але навіть у простіших комплектаціях 308-й радував якістю матеріалів і хорошою ергономікою.

Також у плюсах у моделі просторий салон і великий багажник. Особливо це стосується універсала, були навіть модифікації на 7 посадкових місць. А за умови складених задніх сидінь об’єм багажника сягає 1736 літрів, що дає змогу перевозити великогабаритні вантажі.

Автоцентр на столичному, Київ, Столичне шосе, 90

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!