Mercedes-Benz та Geely готові до продажу нового спільного автомобіля Smart #3: розкрито всі характеристики новинки

0
273

Компанії Geely та Mercedes-Benz представили характеристики свого спільного електромобіля – крос-купе Smart #3. Ця модель є варіацією компактного хетчбека Smart #1, випущеного минулого року.

У #3 збільшена колісна база і заднє звисання, а форма обтікання кузова надає йому спортивний вигляд кросовера-купе. Довжина машини – 4,4 метра, ширина – 1,84 м, а висота – 1,56 м. Пропонуються дві версії електродвигуна: базовий задньопривідний мотор потужністю 272 кінські сили та топовий повнопривідний Brabus потужністю 428 к.с. Акумулятор ємністю 66 кВт год забезпечує запас ходу до 455 км. Базова версія розганяється до 100 км/год за 5,8 секунд. Топовому варіанту Brabus для цього потрібно 3,7 секунди. Зарядка від 10 до 80% займає лише 30 хвилин.

Першим ринком для Smart #3 стане Німеччина, де до кінця року розпочнеться продаж. Для німецьких покупців підготовлено спеціальну версію Brabus 25th Anniversary Edition з ексклюзивним оформленням салону. У 2024 році модель надійде у продаж і в інших європейських країнах. Таким чином, Smart #3 цілком готовий підкорити європейський ринок електрокросоверів, поєднавши динамічний дизайн, відмінну керованість та сучасні «зелені» технології. Деталі комплектацій та ціни будуть оголошені вже восени цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!