Tesla знизила ціни у Китаї на дві версії Model Y

0
111

Починаючи з 14 серпня, компанія Tesla знизила ціни в Китаї на свою далекобійну і високопродуктивну версії електрокара Model Y. Про це йдеться в повідомленні автовиробника, опублікованому в понеділок на його офіційному сайті.

Tesla знизила стартові ціни на обидві моделі на 14 000 юанів ( близько 1 930 долара США за поточним курсом). Так, початкова ціна Model Y Long Range знизилася на 4,5% до 299900 юанів, а початкова ціна Model Y Performance тепер становить 349900 юанів, що на 3,8% менше, ніж раніше.

У тому ж оголошенні Tesla також заявила, що запропонує страхові субсидії в Китаї у розмірі 8 000 юанів для покупців версій інвентарного електрокара Model 3 задньопривідних моделей Model 3 початкового рівня в період з 14 серпня по 30 вересня.

Нагадаємо, минулого місяця генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що подальше зниження цін можливе, навіть якщо це призведе до скорочення маржі автовиробника.

З кінця минулого року Tesla кілька разів знижувала ціни в США, Китаї та на інших ринках, збільшувала знижки та надавала інші стимули для скорочення складських запасів, намагаючись захистити себе від конкуренції та економічної невизначеності.

Продаж автомобілів Tesla китайського виробництва в липні впав на 31% порівняно з червнем, як показали раніше цього місяця дані Китайської асоціації легкових автомобілів (CPCA), що стало першим зниженням у місячному вирахуванні з грудня 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!