Реальний пробіг пікапа Tesla Cybertruck вдвічі менше заявленого

0
242
Під час презентації покупцям обіцяли до 998 км пробігу на одному заряді у максимальній комплектації.

Після радісної звістки для всіх власників автомобілів Tesla про запуск виробництва електропікапа, виявилося, що серійна версія автомобіля матиме певні обмеження. Так, пробіг автомобіля на одному заряді може становити лише 563 кілометри, замість обіцяних 998 кілометрів під час презентації авто у 2019 році.

Цю інформацію порталу InsideEV’s повідомив користувач Bearded Tesla. Зазначимо, що на момент старту продажів, до покупки було доступно 4 версії автомобіля з такими характеристиками:

  • одномоторна версія – запас ходу 402 кілометри;
  • двомоторна версія з повним приводом – запас ходу 483 км;
  • тримоторна версія з повним приводом – запас ходу 804 км;
  • чотиримоторна версія з повним приводом – запас ходу 998 км.

Поки точних підтверджень або спростування інсайдерської інформації немає, але якщо підтвердження все ж таки буде, то електропікап від Tesla значно поступиться у показниках Chevrolet Silverado EV та двомоторному Rivian R1T, які можуть проїхати на одному заряді до 724 кілометрів. Єдиний, хто не дотягне до рівня Tesla з пробігу – Ford F-150 Lightning Extended-Range, який без дозарядки проїжджає 515 кілометрів.

Зараз продаж Tesla Cybertruck планується на кінець 2023 року, але є шанс, що купити електрокар від Tesla можна буде вже в кінці третього кварталу цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!