Грандіозний відклик: більшість автомобілів Nissan потребують ремонту

0
268

Відомий японський виробник автомобілів Nissan нещодавно оголосив про звіт, в якому оцінюються показники продажів на різних ринках. Згідно з заміткою, опублікованою аналітиком Bloomberg Intelligence Тацуо Йошідою, роздрібні продажі автомобілів Nissan в Японії в період з квітня по червень зросли на 19 відсотків порівняно з попереднім роком. На ринку США цей темп зростання було зафіксовано на рівні 33 відсотків. Однак у Китаї продажі впали на 20 відсотків через урядові скорочення та застарівання асортименту продукції Nissan.

Збільшення продажів Nissan в Японії за цей період відображає його високі показники на внутрішньому ринку. З іншого боку, японський автовиробник, який також набрав великих обертів на ринку США, збільшив свої продажі на 33 відсотки.

Наразі Nissan відкликає близько 1,38 мільйона автомобілів, включно з такими моделями, як Note, Kicks, Serena і Leaf. Відкликання зачіпає транспортні засоби в США, Європі та Японії і охоплює безліч проблем, таких як раптове прискорення транспортних засобів через обмежувач швидкості або коротке замикання, яке також може призвести до зупинки двигунів під час руху. Nissan заявив, що про будь-які аварії, спричинені проблемами, не повідомлялося. Крім того, Nissan відкличе 6434 одиниць Note Aura в Японії через проблеми з правим світлом фар.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!