Глава Mazda назвав терміни виходу першого електромобіля бренду

0
178

Японський концерн Mazda готує до виходу свій перший електромобіль. Його дебют заплановано на 2027 рік, повідомив гендиректор Mazda Motor Corp. Масахіро Моро у своєму недавньому інтерв’ю японським ЗМІ.

Як відомо, у 2021 році компанія Mazda запустила в продаж електричну модифікацію кросовера MX-30, який спочатку виробляли як гібридний автомобіль. Але у японської марки досі немає “справжнього” електрокара, що не має гібридних або бензинових аналогів.

Також глава компанії Mazda розповів про те, що концерн прискорює розробку рішень для електротранспорту, а також планує з 2028 року поступово нарощувати виробництво електрокарів. У цьому бренду Mazda допоможе давній партнер в особі компанії Toyota.

Масахіро Моро пообіцяв активізувати свої зусилля з електрифікації Китаю, найбільшого авторинку в світі. Він робить ставку на те, що перехід від машин з класичними ДВЗ на електромобілі в країні відбуватиметься максимально швидкими темпами.

“Ми пропонуватимемо одну електричну модель за іншою з 2025 року через китайське спільне підприємство”, – повідомив гендиректор компанії Mazda Масахіро Моро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!