Toyota пожертвувала безпекою заради надійності

0
263

Тойота Motor Corp. заявила, що відкликає деякі автомобілі Toyota Corolla, Corolla Cross, Corolla Cross 2023 модельного року, гібрид Corolla Cross, Highlander, гібрид Highlander, гібрид Tacoma, Lexus RX і RX, а також гібридні автомобілі NX і NX 2024 модельного року. Представник Toyota Джош Бернс заявив, що до відкликання включено близько 118 000 автомобілів, “з яких приблизно 110 000 перебувають у США”.

У зачеплених автомобілях спіральний трос у зборі рульової колонки може втратити електричне з’єднання з ланцюгом, що управляє подушкою безпеки водія. Якщо станеться втрата електричного з’єднання, загориться сигнальна лампа подушки безпеки, і подушка безпеки водія може не спрацювати під час аварії. У результаті транспортні засоби не відповідатимуть певним федеральним вимогам безпеки транспортних засобів, що може збільшити ризик отримання травми водієм унаслідок аварії.

Toyota відмовилася коментувати травми, нещасні випадки або смерті, які могли виникнути внаслідок проблеми безпеки.

Для всіх відкликаних автомобілів дилери Toyota і Lexus перевірять серійний номер спірального кабелю і за необхідності замінять його новим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!