У Німеччині з’явилися розкішні електромобілі з Китаю

У Німеччині запустили продаж розкішних електромобілів HiPhi з КНР

0
842

Human Horizons дотрималася свого слова. Азіатська компанія, що спеціалізується на розкішних електромобілях, почала з їхнього впровадження в Європі через Німеччину, підтвердивши, що її комерційні інтереси виходять далеко за межі Китаю. Минулої весни HiPhi підтвердила свої наміри, і ми вже можемо сказати вам, що вони стали реальністю, тому такі моделі, як Audi e-tron GT, Mercedes EQS і Porsche Taycan, мають новий конкурент на ринку Старого континенту.

Китайська фірма розпочала комерційний запуск HiPhi X та HiPhi Z , двох моделей, які характеризуються дуже футуристичним стилем та оснащені технологіями, які прагнуть стати еталоном для німецьких клієнтів, а також для тих, хто знаходиться в Норвегії, де вони надійдуть у продаж до кінця року.

Фірма, яка підтвердила постачання перших екземплярів у третьому кварталі цього року, опублікувала специфікації обох моделей. HiPhi X – це позашляховик з безрамними дверима, який також піднімає частину даху задньої частини для полегшення доступу та виходу із салону.

Модель комплектується двома електродвигунами, переднім та заднім, які забезпечують сумарну потужність 299 к.с., що дозволяють йому розганятися з нуля до 100 км/год за 3,9 секунди. Акумулятор має ємність 97 кВт/год, що забезпечує запас ходу 460 кілометрів відповідно до циклу WLTP. Зі свого боку, HiPhi Z є справжнім лідером у лінійці, оскільки його унікальна конфігурація з двома двигунами збільшує потужність до 671 к.с., з яким він розганяється з нуля до 100 км/год за 3,8 секунди, пропонуючи максимальну автономність відповідно з циклом WLTP 555 кілометрів завдяки потужній батареї ємністю 120 кВт/год.

Обидві моделі оснащені передовими технологіями для водія та пасажирів, у тому числі складною інформаційно-розважальною системою HiPhi Bot, оснащеною багатоосьовою роботизованою рукою з чотирма ступенями свободи та високошвидкісним рухом у восьми напрямках, яка може обертатися по вертикалі та горизонталі.

Фірма зазначила, що обидві моделі виставлять на стенді в аеропорту Мюнхена.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.