Головна Новини Компанія Ford представила новий Mustang RTR Spec 2 2024 року

Компанія Ford представила новий Mustang RTR Spec 2 2024 року

0
167

Ford Mustang славиться широким вибором додаткових опцій. Протягом багатьох років не бракувало візуальних, механічних та експлуатаційних поліпшень, доступних для масл-кара, і це, ймовірно, не зміниться. Модель наступного покоління 2024 року надійде у продаж цього літа, а підрозділ RTR Vehicles вже випустив кілька доповнень, які будуть доступні, як тільки новий Mustang надійде в автосалони.

Автомобілі RTR отримають оновлені пакети Spec 1 та Spec 2. Spec 2 змінює зовнішній вигляд автомобіля та його керованість за допомогою різних візуальних та механічних оновлень. А ось інформації про пакет Spec 1 поки немає.

Зовні Mustang RTR Spec 2 отримає нові ґрати радіатора зі світлодіодними акцентними вогнями, які допомагають подавати холодне повітря в двигун. У комплект також входять вентиляційний отвір капота, спойлер на кришці багажника, емблема RTR, графічний пакет та кілька інших модифікацій. Усередині фахівці RTR додадуть ручку перемикання передач, килимки для підлоги під брендом RTR і серійну табличку на приладовій панелі з вигравіруваним підписом Вона Гіттіна-молодшого.

Модифікований Mustang також отримає деякі оновлення підвіски та керованості, починаючи з 20-дюймових коліс RTR Aero 5, взутих у шини Nitto NT555 G2, та комплекту заднього амортизатора RTR. Підвіска RTR Tactical Performance додає знижувальні пружини, регульовані передні та задні стабілізатори, а також регульовані амортизатори та стійки.

Пакет RTR Spec 2 починається з 12495 доларів і не включає вартість базового автомобіля. Компанія пропонує оновлення Spec 3 та Spec 5 для Mustang 2023 року, що модернізує 5,0-літровий двигун V8 з нагнітачем, збільшуючи його потужність до 750 кінських сил.

Ford Mustang GT 2024 знову доступний з 5,0-літровим двигуном Ford V8, який тепер виробляє 480 кінських сил. Опціональна вихлопна система Active Performance підвищує потужність до 486 к.с. Mustang Dark Horse 2024 пропонується з 500-сильною версією мотора.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.