Головна Новини Названо суму, яку Європа витратить на мережу зарядних станцій для електромобілів

Названо суму, яку Європа витратить на мережу зарядних станцій для електромобілів

Європа інвестує у розвиток мережі зарядних станцій 1,5 млрд євро

0
101

Європа планує витратити на розвиток мережі зарядних станцій для електромобілів близько 1,5 млрд. євро. Цифри наводяться на веб-сайті TradingPlatforms.com, який аналізує стан мереж на Старому континенті, щоб уявити, як це зміниться в найближчі роки.

Сьогодні в Європі встановлено 450 000 громадських зарядних станцій, хоча більшість водіїв заряджають свої електромобілі вдома або на роботі – таких водіїв налічується 70%. Заправки електрикою на зарядних станціях розглядаються як рішення для тривалих поїздок чи надзвичайних ситуацій.

Крім того, TradingPlatforms.com повідомляє, що, незважаючи на зростання, пункти зарядки, як і раніше, зосереджені в містах та деяких регіонах.

Нові європейські інвестиції є «значним кроком у розвитку надійної зарядної інфраструктури для електромобілів» і «підвищать доступність і зручність, що зрештою призведе до того, що все більше людей перейдуть на електромобілі».

Едіт Рідс, фінансовий аналітик TradingPlatform.com, сказала: «Ініціатива ЄС щодо розширення інфраструктурної мережі для альтернативних видів палива є великим кроком уперед у розвитку більш екологічної та стійкої транспортної системи. Ці інвестиції допоможуть скоротити викиди та покращити якість повітря в країнах ЄС».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.