Новини

Renault переглядає ціни по всьому світу слідом за Tesla

Share

Французький автовиробник Renault переглядає свою цінову політику щодо електромобілів у всьому світі, щоб зберегти конкурентоспроможність після хвилі зниження цін з боку американського конкурента Tesla Inc. Після кількох зниження цін у Сполучених Штатах, Tesla в п’ятницю знизила ціни в Європі, у тому числі на батьківщині Renault у Франції, а також в Ізраїлі та Сінгапурі, розширивши глобальну дисконтну кампанію, розпочату в січні в Китаї.

“Ми будемо аналізувати країну за країною, ринок за ринком, який рівень конкурентоспроможності нам потрібен, щоб залишатися в грі”, – заявив журналістам у понеділок Фабріс Камболів, виконавчий директор бренду Renault.
Продаж бренду зріс на 9% у першому кварталі року, що вказує на те, що стратегія реструктуризації, орієнтована на найбільш прибуткові моделі, може почати окупатися після чотирьох років зниження доходів.

Топ-менеджер сказав, що відскок продовжився до квітня, додавши, проте, зниження цін Tesla стало тривожним дзвінком для конкурентів. Він зазначив, що продаж електрифікованої моделі Renault Megane, однієї з найпопулярніших, різко зріс у березні, незважаючи на дуже обмежену політику знижок. Але зараз модель коштує стільки ж, скільки її головний конкурент Tesla.

Після зниження цін минулого тижня Tesla Model 3 у Франції починається з 41 990 євро, порівняно з 42 000 євро за електричний Megane.

У першому кварталі у Франції було продано 3570 одиниць Megane E в порівнянні з 3158 автомобілями Tesla Model 3, хоча американський автовиробник також продав у країні 9364 своїх престижніших позашляховиків Model Y. Світові продажі марки Renault за перші три місяці року досягли 354 545 автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Renault

Останні записи

Європейські автоконцерни борються за скасування заборони на ДВЗ

У рамках Паризького автосалону глава BMW Олівер Ціпсе заявив, що для європейських автоконцернів згубно відмовлятися…

19.10.2024

Виробники знайшли спосіб позбутися дратівливих сенсорних екранів

Гонка екранів досягла того моменту, коли вони займають всю ширину торпедо. У Mercedes-Benz EQS діагональ…

19.10.2024

Якою стане Toyota Supra 2026 без участі BMW (ФОТО)

Знаменитий японський спортивний автомобіль Toyota Supra став на конвеєр ще наприкінці сімдесятих років минулого століття.…

19.10.2024

Названо найнадійніших позашляховиків, які мають великий термін служби

Найвищий ресурс серед усіх автомобілів відзначається у позашляховиків. Експерти склали ТОП-5 надійних моделей у цьому…

19.10.2024

BMW змінить дизайн лінійки автомобілів із ДВЗ

Концерн BMW має намір перейти до нової візуальної естетики, заснованої на двох концептах серії Neue…

19.10.2024

Новий занижений електрокросовер BMW iX від H&R показали на фото

Електричний BMW iX, потужний та стильний кросовер, отримав спортивний апгрейд від німецької компанії H&R. Завдяки…

19.10.2024