Tesla відкликає понад 360 тис. своїх електромобілів

Tesla відкликала понад 360 тис. електрокарів у США через систему автономного водіння

Час читання: < 1 хв.
0

Американський виробник електричних авто Tesla відкликає понад 360 тис. машин через можливі помилки в роботі програмного забезпечення для автономного водіння, зазначається в релізі Національного управління безпеки руху на трасах США (NHTSA).

У повідомленні NHTSA зазначається, що компанія Tesla відкликає деякі автомобілі Model S та  Model X 2016–2023 років виробництва, Model 3 2017–2023 років випуску та  Model Y 2020–2023 років складання, оснащені ПЗ  Full Self-Driving Beta (FSD Beta) або очікують його установки. Усього під відгук потрапили 362 тис. 758 електрокарів.

NHTSA повідомляє, що через ПЗ  FSD Beta автомобіль може небезпечно поводитися на перехрестях. Також технологія може «незадовільно» реагувати на зміни встановлених обмежень швидкості або не повною мірою враховувати перевищення швидкості автомобілістом.

Реклама

Глава компанії Tesla Ілон Маск прокоментував у Twitter повідомлення NHTSA. “Слово “відкликання” для бездротового оновлення програмного забезпечення є анахронізмом і просто невірним!”, – повідомив він.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!