Tiguan, Touareg чи ID.3. Volkswagen готує нову модель

Volkswagen показав на відео нову загадкову модель

0
86

VW незабаром представить новий автомобіль. Як це часто буває, про це оголошується тизером, який мало що каже. Відео починається з прохання увімкнути звук. Звуки, які можна почути, походять від автомобіля, що їде снігом і льодом. Спочатку вам навіть здалося, що ви чуєте двигун внутрішнього згоряння. На самих кадрах спочатку показані колеса моделі та нижня частина закамуфльованого кузова. Зважаючи на висоту шасі, це позашляховик. Спереду є типова для VW світлова смуга, яка з’єднує фари один з одним.

https://twitter.com/volkswagen/status/1624019712899272704

По-перше, відразу згадуються шпигунські знімки оновленого Touareg . Серед них є і фото, на яких позашляховик знято під час тест-драйвів по снігу. Майже без камуфляжу. Тепер виробник використовує наклейки лише для того, щоб приховати зміни. Однак фари на фотографіях не відповідають фарам у цьому тизері.

Так само VW також готує оновлений Tiguan. Тут ситуація аналогічна оновленому Touareg . Однак фари, показані на фотографіях, не мають світлодіодної смуги, як відео.

Третій варіант полягає в тому, що це загадковий електричний кросовер VW , який був спійманий у квітні 2022 року. На фотографіях видно світлодіодну стрічку під фарами, яка може відповідати освітленню в тизері.

І ще є четвертий варіант: VW працює над першим широким оновленням для ID.3 , яке також незабаром буде представлено. Тут, однак, розмір і більш масивний зовнішній вигляд позашляховика можуть поставити під сумнів цю версію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!