В Україні виготовили чергову автомобільну новинку

0
542

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка вже більше 10 років працює під брендом POLYCAR, виготовила автомобіль для евакуації автотранспорту, який не може пересуватися самостійно.

Цей спецавтомобіль розрахований на перевезення практично будь-якого легкового автомобіля, оскільки дає змогу брати на борт вантаж до п’яти тонн. Тобто евакуатор впорається із перевезенням навіть повнорозмірного рамного позашляховика чи пікапа.

Автоевакуатор побудований на шасі IVECO EuroCargo 140-250, тобто розрахований на повну масу 14 тонн та оснащений турбодизелем потужністю 250 кінських сил. Новинка здатна перевозити автомобіль масою до 5 тонн.

«Переданий клієнту автоевакуатор виконано на базі шасі вантажного автомобіля IVECO. Відповідно до специфікації конструкція евакуатора є платформою з висувними трупами, тоді як навантаження та вивантаження автомобіля здійснюється за допомогою електричної лебідки. Традиційно для евакуаторів передбачено захист кабіни, петлі для кріплення, відкидний механізм стоп, а також бічний захист», – йдеться у повідомленні.

 

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!