Підходяще вино для шоколаду і десерту

0
239

Свої корені бере з південної Європи і широко на сьогоднішній день поширена в усьому світі: той, хто вибирає правильне вино для фруктів або шоколадних десертів, створює незабутні смакові відчуття.

Не тільки для закусок і основних страв є відповідне вино, але також і десерти виграють від правильного вибору вина. Рекомендуємо придбати Українське вино з історією, яке буде смакувати кожному із нас.

Абсолютно все одно будь то фруктовий салат або торт-безе або ж шоколадний торт: якщо Ви дотримуєтеся основних правил, вибір впаде завжди на відповідне вино. Загальне правило: до солодких десертів подають солодкі вина. Вино, охолоджене льодом, а також численні фруктові вина особливо добре підходять до ягодам.

Що ж підходить до шоколаду?

Десерти, містять шоколад, вимагають усвідомленого вибору підходящого вина. Основне правило: чим вищий вміст какао в шоколаді, тим сухіше має бути вино. До шоколаду з високим вмістом какао подають переважно червоне вино – найкраще дуже насичене, з інтенсивним фруктовим ароматом. Біле вино подається до шоколаду дуже рідко. Єдиний виняток лише складає білий шоколад. Він прекрасно гармонує з білим охолодженим вином.

Відповідне вино: вино і інші десерти

Якщо десерт складений, головним чином, з фруктів, то до нього подається вино з яскраво вираженим кислуватим смаком. Молоде, свіже вино підходить відмінно.

Для фруктового сорбета вибір повинен лягти на охолоджене вино, в якому фруктові ноти підкреслять холодний солодкий десерт. Чудово підійдуть рислінг або ванер – обидва вина додадуть завершеність фруктовим холодним десертів.

Ванільний пудинг прекрасно гармонує з вином піно нуар, шоколадний пудинг – з ягідними винами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.