Geely почне продавати електромобілі в Євросоюзі у 2023 році

Час читання: < 1 хв.
0

Автомобілі концерну Geely офіційно з’являться у країнах Євросоюзу у 2023 році. Як пише Sohu, розпочати продаж дозволить угода, підписану концерном з угорською компанією Grand Automotive Central Europe, — остання стане офіційним представником Geely. Розпочати продаж планується з електромобіля Geometry C, який вже представили на спецзаході в Будапешті (на фото).

Суббренд Geometry концерн Geely позиціонує як «модний та інтелектуальний»: мабуть, ця обставина і відіграла роль у виборі першої моделі для запуску в Європі. Характеристики електромобіля у його європейському виконанні поки що не названі. Geometry C в одній з версій комплектується, наприклад, 204-сильним електродвигуном, з яким здатний розігнатися до 100 км/год за 7 секунд. Максимальний запас ходу – 550 км згідно з китайським циклом вимірювань.

Grand Automotive Central Europe як дистриб’ютор повинен буде забезпечити продаж електромобіля в Угорщині, Чехії та Словаччині. Запуск моделі попередньо намічено на першу половину наступного року. У Geely заявили, що такий крок допоможе просуванню стратегії глобалізації концерну.

Реклама

Деякі бренди, що входять до концерну Geely, у Європі вже представлені – це, наприклад, марка Lynk&Co. Крім того, до складу концерну входить компанія Volvo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!