Ймовірно, стане бестселером: новий доступний кросовер уже у виробництві

0
161

Китайська компанія Geely почала виробництво нового покоління кросовера Boyue з приставкою L в назві. На інших ринках ця модель називається Atlas.

Завод Geely у Нінбо вже почав випускати автомобілі, повідомляє MMR. В основі автомобіля лежить платформа CMA (Compact Modular Architecture), розроблена Volvo. Через кілька поколінь розміри моделі значно збільшилися (про це говорить приставка L в назві). Довжина новинки становить 4670 мм, ширина – 1900 мм, висота – 1705 мм.

Зовнішній вигляд кросовера передає риси концепту Geely Vision Starburst. Таким чином, автомобіль має вузьку передню оптику, підсвічування емблем і велику решітку радіатора. Автомобіль також оснащений капотом для скидання тиску та похилим дахом. Крім того, в новинці з’являться незвичайні ліхтарі у формі бумеранга, з’єднані смужками, що світяться.

Головне нововведення салону – поява великого вертикального дисплея мультимедійної системи. Автомобіль також оснащений цифровою панеллю приладів, яка доступна вже в базовій комплектації.

Автомобіль буде оснащений 1,5-літровою «турбованою четвіркою» потужністю 181 кінську силу. А також дволітровий турбомотор потужністю 218 кінських сил. Привід тільки передній.

Продажі моделі в Китаї почнуться в кінці 2022 року. Ціни поки не оголошені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!